Júnior masc. Inter.: CB Sant Narcís A 77 - 63 Reale B.Vilafant

Comencem el partit malament, per no perdre el costum, 9-2 al minut 4. Ho mirem d'arreglar i gràcies a l'encert al tir lliure (9/13) ens apropem al marcador i aconseguim arribar al final de quart amb 3 punts per sota (18-15).

Al segon quart fem una de les nostres habituals desconexions i a més de ser tous en defensa, que ens costarà rebre 24 punts, mantindrem el nostre baix nivell ofensiu i només serem capaços de fer 12 punts de tirs de dos en tota la mitja part, cap triple i al segon quart baixarem l'encert al tir lliure (5/12 en aquest quart). 42 a 26 a la mitja part i moltes coses per canviar.

A la tercera part sense fer res excepcional, només buscant el més senzill i ventatjós per a nosaltres millorem la imatge i fins i tot recuperem 2 punts. 58-44 amb 10 minuts per competir. Bona sortida de l'últim quart amb dos recuperacions seguides, però com és habitual perdonem i de la possibilitat de posar-nos a 10 passem a 15 a sota amb triple d'ells i pèrdua nostra que ells no perdonen, 63-48 al
32. A més a més serà el seu millor quart amb l'encert de triples (fins a 5 en aquest quart,15 punts de 19 en els 10 minuts), amb tot això arribaran al seu major aventatge i seran capaços de posar-se 72-50 al 35. Ens arribarà aire fresc per renovar forces i amb la incorporació a pista d'un jugador nou serem capacos de fer un parcial de 0-10 i posar-nos a 12 (72 -60 amb poc menys de 2 minuts per jugar) però serà massa tard i ja sense temps de reaccionar només maquillarem
minimament el resultat al final 77-63.

Com sempre a destacar 9 triples d'ells per 1 nostre i el percentatge de tir lliure 22/39 que tot i superar el 50% el trobo encara insuficient per competir a aquest nivell.