Crònica Júnior masc. Inter.: Reale Bàsquet Vilafant 92 - 88 CEB Girona Citylift A / CB Vilatorrada 73 - B. Vilafant 67

Júnior masc. Inter.: CB Vilatorrada 73 - B. Vilafant 67

Bon partit tot i la derrota; com la majoria de vegades sortim malament el que ens costa un parcial de 18-8 al minut set, i com estem acostumats a fer últimament no ens tornarem a ficar al partit fins a la mitja part, al minut 16 el parcial és de 34-22 que gràcies a un esforç defensiu serem capaços de retallar a la mitja part (36 -28) i amb moltes coses per arreglar.

Pugem línies defensives i aconseguim empatar al 23' a 38. A partir d'aquí diferents alternatives al marcador 47-40 al 27', 49-47 al 30', 49-54 al 35', 57-54 al 38' i arribem empatats a 58 a l'últim minut.

Aquí el partit es decideix per petits detalls, el primer els tirs lliures tirem 4 i només en farem 2; ens posem dos per davant. El segon, el rebot; al seu últim atac després d'una bona defensa ens agafen dos rebots ofensius que acabaran amb cistella per empatar el partit i ens deixa un atac de 6 segons per nosaltres. I el tercer detall, amb empat només hem de fer 1 punt per guanyar i tirem un triple i fallem una segona opció ja que agafem el rebot ofensiu, acaba amb empat i anem a la pròrroga.

Aquí ens poden els nervis o el cansament. Deixem de fer tot el que fèiem bé en atac i ells juguen molt millor les seves opcions; 13-7 a la pròrroga per ells i marxem de Vilatorrada amb un sabor agredolç a la boca.

Però no tot és negatiu, continuem a la nostra escalada amb l'encert en el triple; si a l'últim havíem doblat el número, en aquest el tornarem a pujar i serem capaços de fer 3, i si li sumen un 20 de 34 en tirs lliures, quasi, quasi és per saltar d'alegria.

Júnior masc. Inter.: Reale Bàsquet Vilafant 92 - 88 CEB Girona Citylift A

I per fi va arribar, ja no recordava quan va ser l'última. I com tot allò bo amb patiment per gaudir-ne més.

Juguem contra el Girona, un partit que a casa seva ja vam perdre per mèrits propis i per la capacitat que tenen per generar cistelles encara que no tinguin un dia encertat.

El partit estarà sempre igualat amb petites avantatges que sempre seran retallades per ells rapidament per no deixar-nos un moment de tranquil·litat. Serem capaços d'aconseguir una diferència de 9 punts, 65-56, al 33', però ens durarà un minut, el que triguen a posar-se a 2. I com la setmana passada final a cara o creu, 77-76 a l'últim minut i dos tirs lliures per ells. En faran 1 i aquesta vegada sí serem capaços d'agafar el rebot a falta de 6 segons. Però un altre cop fallarem l'últim tir amb el que jugarem la segona pròrroga en dues setmanes.

Aquesta vegada jugarem millor les nostres opcions i tindrem un millor encert en el tir lliure al tram final (6/8), el que ens donarà la victòria tot i entrar 1 a sota a l'últim minut.

I ara per acabar l'apoteosi final 7, sí 7 triples i un més que decent 19 de 27 en tirs lliures, el que em confirma una vegada més que en aquesta vida només compta ficar-la.