Crònica Mini fem.: Unió Vedruna Negre 56 - 62 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Laia P.; Mireia ; Estel; Queralt; Ona; Georgina; Laia T.; Irene

Parcials: 4-14; 8-4; 2-4; 8-6; 9-6; 10-12; 8-0; 7-16

Anem a jugar amb 8 jugadores justes i això ens obliga a estar tot el partit pendents de les faltes personals per tal d'evitar l'eliminació d'alguna jugadora, ja que, automàticament perdríem el partit i a més suposaria que alguna hauria de fer un sobre esforç físic havent de jugar més de cinc parts.

Cal dir que per fi hem tingut una mica més de sort i encert que en d'altres partits. I també vull destacar aspectes que per mi són importants, que ajuden a assolir bons resultats i que heu millorat, com per exemple: posar la pilota a terra quan no és nostre, estar atentes a treure ràpid la pilota, col·locar-vos millor en els salts inicials, no treure de sota cistella, les jugadores que estan a la banqueta animant a les companyes que estan jugant, entrar amb força a cistella buscant el 2+1, fer passades ràpides a la jugadora que no té la defensora a sobre, estar més atentes a les explicacions que us dono...

Així doncs, penso que cada setmana que passa i cada partit que feu aneu mostrant una millora i això ens ajuda a tots a gaudir d'aquest esport i a enfortir-nos com a equip.

Gràcies a totes.


Comentaris