Crònica Mini masc.: B.Masmitjà Mini A 86 - 36 B.Vilafant Taronja

Han jugat: Èric, Biel B, Xavier, Ian, Rubén, Axel, Dídac, Galdric i Bernat.

Parcials: 16-3, 11-8, 2-0, 14-3, 10-4, 7-8, 12-7, 22-3.

Després de jugar la setmana passada contra el Masmitjà C aquest cop visitem la pista del col·legi Masmitjà A, segon a la classificació i on el líder invicte només ha guanyat de 6 punts. Ja des de l'inici sabíem que teníem dues opcions; sé un equip que es queixa i protesta tots els factors que no podem controlar (taulers, cèrcols, pista petita, pilota llisa, el sol a la cara, l'arbitre, etc.) o érem un equip VALENT que jugaríem i ho donaríem tot sense excuses.

Els jugadors van decidir ser valents, però amb les paraules no en hi ha prou, s'havia de demostrar a la pista.

Sortim a pista com si anéssim a jugar una "paxanga" amb els amics de cole i parcial regalat de 14 a 3, l'entrenador es veu obligat a demanar l'únic temps mort per demanar intensitat als seus jugadors, sense intensitat el partit seria etern. Dit i fet, la cosa millora i comencem a jugar. Del segon quart fins al setè, l'equip es posa a treballar pels bens comuns de l'equip amb moviment de pilota i bones defenses de 1c1. Tot i tenir moments dolents en aquests 6 quarts, l'equip treballa prou bé cosa que ens permet tenir bons minuts per aprendre. El 8è quart abaixem els braços i la intensitat. Els hi regalem la major part d'aquest 22 punts finals.

Si mirem els punts (cosa que reflexa relativament poc el joc): 
  • Menys 32 punts en 2 quarts (1er i 8è) sense intensitat (12 min de joc) 2,7 punts al minut.
  • Menys 26 punts en 6 quarts amb intensitat (36 min de joc) 0,7 punts al minut.
Es veu clarament que la intensitat i els punts encaixats tenen una relació molt directe en aquest cas.

Queden 4 partits per acabar la lliga. Els entrenadors estem molt contents de la dinàmica d'aquest equip. 3 d'aquests 4 partits els anirem a compatir i a intentar guanyar (en tenim moltes ganes). El partit contra el líder anirem a gaudir i aprendre d'un dels millors mini de Girona.


Comentaris