Crònica Mini masculí: Vedruna Palamós Blanc 83 - Bàsquet Vilafant Taronja 33

Parcials: 15-4, 12-6, 10-4, 8-8, 21-2 15-4, 14-2, 18-3

Han jugat: Èric, Pol, Manel, Biel B, Ian, Axel, Dídac, Xavier, Galdric i Bernat .

Aquest passat dissabte el mini taronja del Vilafant es va desplaçar a Palamós per disputar un interessant partit contra el primer e invicte de la lliga, el Vedruna Palamós. Sabíem al que volíem jugar, buscàvem un partit ràpid d'anades i vingudes, on no haguéssim de jugar molts atacs estàtics, amb pocs bots i bones passades. I així va ser durant tota la primera part.

Als primers quarts, es va poder veure un equip sòlid i bastant solidari amb la pilota. Tot i acabar la primera part amb un -21, havíem fet una gran feina, havíem concedit relativament pocs punts fàcils que era el més important d'aquest partit.

A la segona part l'equip de Vilafant va afluixar i el rival no va perdonar. Vàrem parar de jugar en equip, vàrem parar de córrer tant endavant com endarrere i vàrem fer defenses presencials (sempre anàvem tard) que van suposar molts punts regalats de 1c0 o inclús 2c0.

Ja portem molts partits que es veu el nostre gran potencial com equip però queden ofuscats per baixar la intensitat i concentració. Aquest no és un problema individual, és un problema d'equip, hem de treballar per aguantar tot el partit a una intensitat i concentració alta, sinó ho fem qualsevol equip amb més intensitat ens pot passar per sobre.

Queden dues jornades per acabar aquesta lliga, esperem que aquests partits passats ens ajudin a corregir aquestes coses i puguem competir durant tot el partit amb la nostra millor versió d'equip.


Comentaris