Crònica Preinfantil masc.: Bàsquet Vilafant 58 - 72 Bàsquet Porqueres

Han jugat: Ciro, Nico, Albert, Arnau M., Toni, Arnau G., Neó, Pep, Enric, Martí.

Parcials: 16-20, 13-25, 13-9, 16-18
Tirs lliures: 6/15. Triples: 4 (2 Nico, Albert, Toni)

Sabíem que el partit amb el Porqueres seria un dels més complicats d'aquesta primera volta i així s'ha demostrat. Un equip molt intens, amb un gran ritme en atac i molt actius en defensa. Ens ha costat molt fer un joc alegre i hem patit molt durant tot el partit. Tot i que si analitzem els quarts, veurem que el partit ens marxa en dos parcials; en el 3rq encaixem un 7-17 (del 21-20 al 12', passem a un 23-37 al 15', a partir d'aquí ja no baixarem mai dels 9 punts de diferència) i al 7èq un 5-12.

Durant tot el partit ens ha costat molt sortir al contraatac i en atac estàtic continuem estant encallats i no aconseguim generar espais perquè no ens movem; això davant de defenses que es tanquen molt bé, suposa una enorme dificultat. Continuarem treballant per a millorar-ho.

En defensa ens ha costat arribar a tallar els contraatacs del Porqueres, i ho hem patit encaixant uns severs parcials ens alguns moments. Ens ha faltat, però, una actitud més bona a l'hora de recuperar en defensa (hi ha hagut jugades que alguns de vosaltres heu arribat després de que el rival tirés dues vegades a la nostra cistella) i més treball a l'hora de tancar al rebot i de lluitar totes les pilotes. 

De tot s'aprèn i és important que encara que no haguem fet un bon partit siguem capaços de lluitar-ho tot i després aprendre dels nostres errors. Així que felicitats per l'esforç i a continuar treballant. Ens veiem dimarts!






Comentaris