Crònica Sènior fem.: Bàsquet Vilafant 61 – 52 C.B. Granollers B

Bàsquet Vilafant – 61 ; Marta (5), Mar (3), Clàudia (3), Ari (4) i Carme (17) – cinc inicial – Laia C (-), Meritxell (2), Gio (13), Laia S (14), Mariona (-). 12/17 Tirs Lliures, 5 Triples (2 Gio, 1 Marta, Carme i Laia S). 17 Faltes, Cap Eliminada

CB Granollers B – 52 ; Lara (-), Sala (5), Armengol (11), Tiruto (-) i Manchon (15) – cinc inicial – Quintana (5), Garcia (5), De Riba (-), Rodríguez (3), Cano (8). 7/13 Tirs Lliures, 7 Triples (3 Manchon, 1 Quintana, Rodriguez, Sala i Cano). 18 Faltes, Cap Eliminada

Parcials; 17-15, 19-9, 9-16, 16-12

Retornem al camí de la victòria davant un rival empatat amb nosaltres a la 3a posició i que a casa seva ens va guanyar per 21 punts de diferència. Avui hem tornat a ser l’equip que ens ha permès estar a la part alta de la classificació. Agressives i solidàries en defensa, i actives en atac, almenys durant 3 quarts del partit.

Comencem el partit amb molta intensitat però amb molt de respecte per la seva superioritat física. A partir del 6’ (6-7) amb la segona unitat en pista fem un pas endavant en defensa i en només 3’ fem un parcial de 11-2 que es respost per les vallesanes amb un 0-6 al darrer minut deixant l’avantatge al final del primer quart en només 2 punts.

Al segon quart ens espera una zona que superem amb bones combinacions de penetració, talls i tir. Dura 8’ on fem un parcial de 14-1 assolint el màxim avantatge del partit (31-16). Arribem al descans +12.

Però tornem del descans desconcentrades, perdem tensió en defensa i no ataquem a res i tot i que inicialment no afecta gaire al marcador (40-31 al 24’) una sèrie de 4 triples consecutius de les rivals empata el partit a 40 al 28’. Però quan podien aparèixer les pors, 5 punts consecutius de la Gio ens deixa +5 al final del quart.

El darrer quart hem recuperat la tensió defensiva i tot i que en atac ens han calgut uns minuts per recuperar l’encert, ho hem fet convençudes i buscant diferents opcions. Amb un excel·lent encert de tirs lliures de la Laia i els bàsquets de la Carme no hem patit pel resultat.

Felicitar-vos pel partit, a totes sense excepció, i en especial a l’Ari, la Laia i la Mariona que demà els hi farà mal tot però que sense la feinada que heu fet la victòria no seria una realitat.