Crònica Sènior masc.: UER Pineda de Mar 71 - 59 Bàsquet Vilafant

En primer lloc moltes disculpes per totes les cròniques que us devia, espero posar-me al dia i mantenir-les. Val a dir que últimament no tinc massa temps per a res.

Tornem a la bona dinàmica que a més a més ens ha permès sumar dues victòries dels últims quatre partits.

La bona dinàmica l'hem aconseguit sobretot tornant a l'acescència del bàsquet que ja ens ha donat molt.

És cert que no tenim la benzina de quan vam començar la lliga, i que es fa difícil treballar amb qualitat fent només un entrenament a la setmana, però són les eines que tenim i no depèn de nosaltres el poder canviar-ho.

El que sí depèn de nosaltres és tot el demés, i sembla que després d'un final i inici d'any regular, hem tornat a creure en nosaltres, respectant-nos més com a equip i construint-nos des de la defensa.

Dos de quatre doncs que ens permeten seguir amb opcions de salvació matemàtica, tot i que la lliga està molt apretada.

Fins i tot amb el líder hem sigut capaços de plantar cara i disputar el partit. Els dos partits que venen són de molta importància i ens permetran seguir amb opcions de lluitar per aquesta opció de permanencia directa.

Doncs bé aquestes són les nostres folres i manilles, sens dubte si us be de gust ens aniria molt bé una mica de folra per aquests dos partits al Joel Gonzàlez us animeu? Nosaltres mirarem de posar-hi actitud i com sempre

Treball, treball i treball.


Comentaris