Sènior fem.: F.D. Cassanenc 71 – 54 Bàsquet Vilafant

FD Cassanenc – 71; Boadella (6), Carreras (9), Massegur (10), Hernandez (4) i Carré (10) – cinc inicial – Díez (6), Casadevall (3), Viana (10), Oduber (2), Asso (11). 7/12 Tirs Lliures, 6 Triples (3 Asso, 1 Carreras, Casadevall i Massegur). 21 Faltes, Cap Eliminada.

Bàsquet Vilafant – 54; Marta (5), Mar (4), Clàudia (-), Ari (6) i Carme (14) – cinc inicial – Laia C (-), Joana (11), Laia S (10). 13/19 Tirs Lliures, 1 Triple (Laia S). 14 Faltes, Cap Eliminada

Parcials; 24-10, 16-18, 14-7, 17-19.

Derrota clara contra un rival que lluitarà per l’ascens i que s’ha mostrat molt superior en intensitat.

Guió molt semblant al de la primera volta. Després d’uns primers minuts de tempteig (6-5 al 6’) l’aparició de la segona unitat local ens desmunta. Entre Viana i Asso anoten 12 punts i trenquen el partit i d’aquí al final ha estat un voler i no poder.

Al segon quart reduïm en 1’ de -16 a -9 però amb cansament no sabem tenir pausa i malaguanyem l’opció de forçar un temps mort local i ja mai més baixarem dels 10 punts.

Després del descans encaixem un 8-0 portant la diferència als 20 punts i la llosa és massa gran per poder optar a res i només el caràcter i l’esforç de la majoria permet acabar -17 quan aquesta diferència havia arribat a ser de -23.

Esperem ser-hi totes la setmana que ve i poder competir millor contra les líders amb qui ja vam patir un partit semblant al d’aquesta setmana a la primera volta.