Crònica Cadet fem: CB Grifeu Llançà Vermell 45 – 55 B.Vilafant taronja

Han jugat: Íngrid, Sara, Martina, Núria, Xènia, Mariona, Laura, Eva S., Mar C. i Eva T.

Victòria treballadíssima després de 40 minuts d'esforç titànic de totes i cadascuna de les jugadores.

Sabíem que les opcions per guanyar el partit passaven per jugar 40 minuts amb una intensitat com a mínim igual que la del rival. Sense cap mena de dubte ho hem aconseguit.

L'inici de partit ha sigut nostre i també el tempo i la iniciativa. El lamentable encert des de la línia de tir lliure i molts errors infantils han fet que la diferència a favor fos de només 2 punts al descans.

A la repressa parcial de 6 a 0 de les llançanenques i tornaven a aparèixer vells fantasmes. A partir de llavors ha aparegut l'encert contra la seva zona i ens hem fet amb el control, no sense patiment, fins al final. Una defensa a estones extraordinària ens dóna una victòria de molt mèrit davant un gran equip.

Però avui l'alegria no ha sigut complerta. La lesió de l'Íngrid i la que ja arrossega la Ruth ens deixa molt tocades. Esperem recuperar-vos ben aviat. A l'igual que la dorsal 11 del Llançà (J. Martínez). Que no sigui res!