Crònica Cadet masc.: Bàsquet Vilafant 70 – 74 CB Torroella

Àlex L., Abush, Nil, Albert, Àlex C., Jan, Pau V., Marc, Adrià, Sergi, Pau A.

Parcials: 18-16 / 18-17 / 25-18 / 9-23

Partit contra un equip molt físic. On en cap moment vam poder parar el seu jugador més alt.

Inici fulgurant nostre amb un 10 a 0 en quatre minuts, semblava que la cosa aniria bé, però com en altres partits ens ha passat ens tres minuts perdíem aquest avantatge.

Al segon quart un altre cop, s’aconsegueix un avantatge de 14 punts, que ens tornen a remuntar. Tot i això anem al descans amb 3 punts d’avantatge.

L’equip és capaç de sobreposar-se i al tercer quart agafem un altre avantatge de tres punts, aquest cop gràcies a l’encert exterior. Però al tercer quart ho perdem tot, no som capaços ni d’atacar ni de defensar, i el Torroella ens passa per sobre i s’emporta el partit.

Diuen que de les derrotes s’aprèn més que de les victòries. Esperem que aquesta ens serveixi a tots per seguir creixent. En aquest partit als errors que portem fent tota la temporada, jo no vaig saber donar a l’equip la marxa adequada, ni solucions en els moments que anàvem cap a baix. Espero millorar molt en aquest aspecte.

Dilluns ens veiem i com diu algú : Treball, treball, treball

Agrair a en Marc i en Pau A. la seva ajuda.