Crònica Cadet masc.: B.C. Fontajau- In2in B 58 - 50 Bàsquet Vilafant

Àlex L., Abush, Nil, Albert, Àlex C., Jan, Isaac, Pau V., Adrià, Sergi.

2 de 10 tirs lliures
Parcials: 18-13 / 14-13 / 15-13 / 11-11

Partit jugat a molt de ritme, amb un gran igualtat. Com sempre no heu deixat de
lluitar en tot el partit. Però sense encert és molt complicat guanyar. Quan no es treu profit de tot l’esforç defensiu és molt complicat seguir lluitant i per vosaltres ho heu fet i això és molt important. Ara fa falta que millorem i molt en les finalitzacions i no perdonem tant.

Moltes felicitats pel partit.

Ara que hem acabat la primera fase m’agradaria fer un 1x1, sempre fet des del cor:
4. Àlex L.- BIKEMAN.- Els ciclistes pateixen a les pujades, ell com a bon ciclista ho sap. Ara ha d'aprendre a patir en el seu Tourmalet a la pista. Físic i qualitat en té de sobres.

5. Abush.- 007.- Quan surt a la pista, sembla que porti esmoquin, elegància mortal com l’agent secret més famós. Però tot i que 007 sempre va sol ell ha de veure a la resta, quan aixequi encara serà més mortífer.

6. Nil.- EINSTEIN.- Al seu cap té la teoria de la relativitat del bàsquet, pocs
jugadors la coneixen com ell. Ara falta que el seu cos sigui capaç d’executar-la. Ha de treballar molt per igualar la velocitat del seu cos a la del seu cervell.

7. Albert .- GOOD NIGHT .- Cara de bon nen, sembla que no ha trencat mai cap plat, però jo crec que perd les nits, els partits a primera hora no són el seu fort. No destaca en res, però suma en tots els aspectes del joc. Només té problemes quan ha de defensar a fora.

9. Àlex C.- L’HOME DE VIDRE .- Aquesta primera fase no ha tingut sort amb les lesions. Quan cau a terra l’Adrià i jo ja tremolem. Jugador imprescindible per la seva energia a dins i fora de les pistes. A vegades una mica massa d’energia però es pot suportar. També li podríem dir ELECTRIKMAN.

10. Jan .- CHEF.- Com els bons chefs ell cuina a foc lent. I ens fa uns plats exquisits. 
Tot i que a vegades fa falta apretar els fogons perquè la cosa bulli. Cada vegada aporta més, però podria sumar molt més a l’equip.

11. Isaac.- CORRECAMINOS.- sempre és el primer en arribar a la cistella contrària.
Que és on pot desplegar les seva millor qualitat, les finalitzacions. Si entén això
l’equip puja un esgraó i si entén que defensar no es robar la pilota, ja pot ser la os....

13. Pau.- TIMÓ .- Li falta convicció en moltes de les seves accions, per ser el “timó” i deixar en “fintes”. Un anotador per descobrir. Té qualitat de sobres per controlar i decidir els partits, si s’ho proposa pot fer el que vulgui. No tenim pressa, però a veure si m’escolta.

15. Adrià .- GLADIATOR .- amb 12 jugadors amb la seva actitud guanyaríem tots els partits, un cor enorme a sobre la pista. Un lluitador incansable. Té molt més bàsquet del que ell es pensa, només ha de trobar el punt de calma a la pista.

16. Sergi.- Dc JEKILL i mister HIDE – dels jugadors que més em sorprenen. Amb caràcter per aixecar tot l’equip ell sol, o per enfonsar-se i passar de tot. Capaç de llegir el joc com ningú, com de liar-se com ningú. Per mi és el jugador més intel·ligent que tinc a l’equip.

Adrià V.- ARQUITECTE .- el creador d’aquest equip, per sort seva i desgràcia nostra ha trobat feina de tardes. Trobem a faltar els seus entrenaments. Però els caps de setmana encara crida per allà al costat.

Comentaris