Crònica Mini masc.: Sol Gironès Bisbal B. Negre 89 - 40 B.Vilafant Blau

Han jugat: Haitam, Joan C., Ivan, Èric, Leo, Guillem, Pol, Jan, Joan G i Isaac.

Partit molt matiner a la Bisbal d’Empordà, on l’equip no s’ha sentit còmode en cap moment a la pista. 

El partit ha començat amb un parcial de 10-2 favorable als locals, fet que els pujarà la moral i aquesta es mantindrà durant tot el partit. Nosaltres no hem sabut reaccionar i només hem competit en alguns quarts quan hem demostrat a molt petita escala com juguem. Als parcials que el rival era superior ens hem oblidat de com hem de jugar: hem fet passades precipitades i algunes a un metre de l’altre atacant, sacar ens resultava tot un món, perdíem la nostra marca defensiva causa que provocava una defensa inexistent, no anàvem al rebot... Tot això ha provocat que el rival anés creixent de manera progressiva. 

En aquest partit no hem demostrat l’equip que som, hem baixat els braços i no hem competit els 48 minuts, i això és inadmissible. Els entrenadors sempre us diem que el resultat ens és indiferent i no ens importa en absolut, el més important és donar-ho tot a la pista i passar-s’ho bé jugant. En aquest matx per desgràcia he vist que alguns jugadors us capficàveu tant en el marcador que heu deixat de jugar i això no pot ser, perquè a part de no jugar, no gaudiu a la pista. També he vist molts altres aspectes que m’han desagradat i que ja s’han parlat. 

Dels errors se n’aprèn i no tot ha sigut negatiu, i hi ha hagut moments realment molt bons on hem demostrat el nostre joc, fet que demostra que nosaltres podem fer molt més del que fem, i per aconseguir-ho hem de ser constants als entrenaments, treballar molt i deixar-se estar de factors externs. 

Ànims i això no acaba aquí, la setmana que ve més i millor.





Comentaris