Han jugat: Ciro, Nico, Albert, Toni, Neó, Pep, Enric, Martí.
Parcials: 16-15, 18-14, 14-7, 20-4
Tirs lliures: 13/29.
Triples: 1 (Arnau M.)

Partit a dues cares. Jugàvem a pista llarga coneixedors de que ens tocaria patir físicament i que havíem de ser molt curosos per no cometre errades. La primera meitat hem fet un molt bon partit; molt seriós en defensa, hem sortit bé de la seva pressió, però hem fallant moltes cistelles fàcils. La diferència de punts (34-29 a la mitja part) era sobretot fruit del nostre desencert i d'algunes errades sobretot per precipitar-nos en les passades.

La segona meitat ha canviat totalment. El cinquè quart, tot i no fer un gran quart, hem aguantat bé, però a partir del sisè ha estat una davallada continua. Ells continuaven anant a mil i nosaltres teníem una part que intentava anar a mil, però a qui el cansament passava factura, i alguns altres que anaven a dos-cents. Ens hem precipitat en molts atacs, intentant bàsquets impossibles amb tres defensors dins la zona, hem deixat d'anar al rebot i hem deixat d'estar tots defensant, poc atents a les ajudes quan ells arribaven i superaven al seu defensor. I el Llançà no ha perdonat, ha continuat corrent, ha continuat rebotejant i defensant i se n'ha anat al marcador.

Segurament el resultat no reflecteix tot el que ha estat el partit; d'estar lluitant per guanyar hem passat a rebre un parcial de 34-11 la segona meitat. Però els partits duren 8 quarts i hi hem de ser fins al final. A la que desapareixem com a equip ens passen per sobre. Esperem que ens serveixi per aprendre i que sigueu conscients de com d'important és que sumem tots a cada partit.