Crònica Preinfantil masc.: B.Vilafant 60 - 58 CB Olot A

Han jugat: Ciro, Nico, Albert, Arnau M., Toni, Arnau G., Neó, Pep, Enric.

Parcials: 12-20, 12-10, 16-10, 20-18.
Triples: 4 (Arnau M, Toni, Nico i Enric). Tirs lliures: 2/11.

Després de la desfeta de la setmana passada, encaràvem aquest partit amb moltes ganes per treure'ns el mal regust del darrer partit. I així ha estat. Teníem clar que necessitàvem ser molt actius en defensa, i tot i que ens ha costat una mica al començament, a mesura que avançava el partit, hem anat pujant la nostra intensitat. Hem acabat la primera meitat per sota en el marcador, però no hem deixat de treballar i de creure que ho podíem tirar endavant. 

El cinquè quart aconseguim un parcial de 14-1 i ens posem per davant, però l'Olot ens el torna al sisè gràcies a les nostres faltes i el seu excel·lent encert en els tirs lliures (7/10). Això ens fa arribar als dos darrers quarts amb empat. En cap moment hem aconseguit una distància més enllà dels quatre punts i, aquest cop gràcies a una excel·lent lluita d'en Ciro per l'últim rebot, la sort ens ha somrigut.

Ha estat un bon partit on tots heu sumat que és el que us demanàvem la setmana passada. A corregir, moltes de les precipitacions que ens fan perdre pilotes i que generen avantatges als nostres rivals; sobretot males passades, treure'ns la pilota de sobre quan no en tenim cap necessitat i un pèssim encert en els tirs lliures, que en els partits com el d'avui són claus. Moltes gràcies a en Jordi per la seva ajuda.

Moltes felicitats per l'esforç, ens veiem dimarts!









Comentaris