Crònica Premini: CB Albera-Peralada 41-38 B.Vilafant Blau

Divendres vàrem jugar el partit aplaçat contra el Peralada. Ànavem amb 12 jugadors/es, ja que comencem a donar entrada als petits d'escoleta, perquè vagin entrant en àmbient de competició, amb arbitratges federats.

Per això felicitar l'Oriol Santacana que debutava en un partit de premini, i l'Ariadna, que era el seu segon partit, gràcies per venir, vàreu lluitar molt.

En general el partit va ser molt disputat. Tot i que érem superiors físicament, el Peralada tenia jugadors petits però amb molta empempta.

Quan vàreu entendre que la pilota corre més amb passades que botant, i us vaig prohibir botar, es van veure bones combinacions de joc col.lectiu.

També vam viure la primera expulsió de l'any per faltes personals. Les ganes de defensar han d'anar acompanyades amb seny, i aprendre a què si un àrbitre permet contacte, es pot ficar la mà, però sinó, després de la tercera falta comesa, ja hauríem d'haver après a no anar a robar la pilota. Per això aprendreu que no es pot deixar l'equip penjat si t'expulsen.

Al final petits detalls, i el fet que mai mirem el marcador, no ens va permetre obtenir una victòria. En fi, una altre dia serà, el més important... ens ho vam passar molt bé!

Bon cap de setmana, i fins dilluns!


Comentaris