Crònica Sènior fem.: Bàsquet Vilafant 66 - 51 CB Vilablareix

Bàsquet Vilafant - 66; Marta (22), Mar (5), Laia S (5), Ari (8) i Carme (11) – cinc inicial – Meritxell (-), Joana (3), Clàudia (7), Mariona (5). 10/20 Tirs Lliures, 4 Triples (3 Marta i 1 Clàudia). 20 Faltes, Cap Eliminada

CB Vilablareix - 51; Jerez (5), Giralt (-), Ventura (10), Prieto (2) i Martorano (21) – cinc inicial – Garcia (1), Ramió (6), Peré (2), Magurgano (1), Rasmon (3). 8/23 Tirs Lliures, 5 Triples (3 Martorano i 2 Ventura). 20 Faltes, Eliminada Ventura al 32’.

Parcials; 18-12, 15-13, 14-17, 19-9

Important victòria, la 14a, que ens dóna la permanència virtual a 2a Catalana.

Partit molt seriós el que heu realitzat. Després d’uns primers minuts de tanteig (7-7 al 5’) l’entrada de la segona unitat, amb una Clàudia molt activa (7p gairebé consecutius), ens ha donat un bon coixí (14-7 al 8’) que hem anat mantenint fins als primers minuts del 3r quart.

Fins llavors, molta intensitat en defensa on només Martorano ens feina mal (15p en 22’), molta mobilitat en atac anotant des de totes les posicions i gairebé totes las jugadores. Al descans +8 però amb la sensació que ens costaria molt guanyar el partit. L’esforç era patent a les vostres cares i havíem de veure com aguantaríem la 2a part.

Tot i un bon inici del 3r quart passem del 38-29 al 23’ al 38-40 al 27’ (0-11 en 4’). Esgotades, perdem el nord en atac i no tenim forces en defensa per aturar la seva superioritat interior.

Recordem com hem d’atacar per fer mal i amb una magistral Ari amb 6p consecutius i la millor Joana en defensa de la temporada acabem el quart +5.

El pitjor havia passat i amb un 9-0 per començar el darrer quart sentenciem el partit fent un tràmit els darrers 5’ del partit. Immens partit de la Marta que li té mida presa al rival anotant 47p i 7 triples en els 2 partits jugats.

Aquest partit ens ha de servir per recordar com ens agrada jugar, amb ritme, alegria en atac, sense preocupar-nos pel cansament.

Moltes felicitats per la victòria i en veiem divendres.