Crònica Sènior fem.: Bàsquet Vilafant 69 – 56 CB Argentona

Bàsquet Vilafant - 69; Marta (12), Mar (2), Clàudia (2), Ari (8) i Carme (10) – cinc inicial – Laia C. (2), Meritxell (3), Gio (16), Laia, S (10), Mariona (4). 9/23 Tirs Lliures, 2 Triples (Gio). 16 Faltes, Cap Eliminada.

CB Argentona - 56; Gual (16), Domínguez (15), Boluda (6), Casabella (11) i Rovira (4) – cinc inicial – Masferrer (2), Mustarós (2), Sànchez (-). 11/15 Tirs Lliures, 3 Triples (Domínguez ). 17 Faltes, Cap Eliminada.

Parcials; 12-14, 22-16, 21-12, 14-14

Obtenim la 15a victòria de la temporada que ens puja fins la 4a posició, en un partit molt seriós.

Comencem pressionant però les del Maresme la passen sense dificultat i això ens provoca algun desajust defensiu en la recuperació que les permet anotar amb facilitat des de la línea de 3. (8-8 al 3’ amb 2 triples rivals). Abandonem la pressió, i només una mala sèrie de tirs lliures (2/6 al 1Q) no ens permet anar amb avantatge a l’acabar el quart.

Al inici del 2nQ tenim la màxima diferència en contra (12-18 al 13’) però més per mèrit d’elles que per errors nostres. Ataquem bé, en realitat ho hem fet durant gairebé tot el partit, però la pilota no vol entrar, fins que, primer la Laia  (excel·lent en la lectura del joc durant tot el partit) i després el joc interior, desmunten amb bàsquets fàcils les seves alternances defensives. Elles, aguanten fins al darrer minut del quart, però llavors la Gio (clau ens els darrers minuts dels 3 primers quarts) i una cistella de 6m al darrer segon de la Meritxell, ens porta al vestidor amb +4.

Tornem del descans concentrades (ja tocava) el quart és molt igualat fins al 27’ (44-42) i allà fem el parcial, el que tanca el partit. En 7’ (entre el 28’ i el 34’) fem un 16-0 i deixem un 60-42 que ens donarà molta tranquil·litat per jugar els darrers minuts, on només un altra 3/8 en tirs lliures no ha fet més àmplia l’avantatge final.

Felicitar-vos a totes per un altra molt bon partit, amb excel·lent actitud per part de les 10, content per què després de moltes setmanes hagueu anotat totes i que el balanç de punts entre titulars/suplents sigui del 50%. Semblen tonteries però quan ens acostem a aquesta xifra la victòria és del 100%. Gaudiu divendres i diumenge d’en Bru. Ens veiem l’altra divendres.