Crònica Sènior masc.: B.Vilafant 65-53 Aecam Malgrat / CB Blanes 59-71 B.Vilafant

Seguim amb molt bones actuacions, on cada vegada tenim més ofici i recuperem l'esperit d'equip que tantes coses ens ha donat.

Tant el Blanes com el Malgrat són equips en que sabíem que tenien tant opcions de competir, com de guanyar, com de perdre, per sort i per ofici nostre hem pogut endur-nos les dues victòries tant i tant necessàries en una lliga tant i tant apretada.

Vull destacar el creixement que estem fent tots, jugadors i entrenador, gràcies a aquesta competitivitat, i malgrat només estem podent entrenar un dia a la setmana des de fa mesos, el compromís i l'evolució que estan fent els jugadors és impresionant.

I amb aquestes dues i després de l'ensurt d'un molt bon Sant Feliu, de molt més nivell del que indiquen els seus números, en portem quatre seguides, les justes per agafar una mica d'aire, només una mica, i seguir.

En queden cinc més tant o més difícils que els que hem tingut fins ara, i per començar la setmana que ve anem a Tona on no tenim res a perdre, com diu el tópic.

Hi anirem sense pressió i amb les ganes de seguir creixent i de provar-nos amb un equip que ja té la segona plaça assegurada i que lluitarà per ser primer i pujar directe. Per tant un molt bon rival per posar a prova aquesta millora que hem tingut els últims partits i per seguir creixent.

Cinc partits per acabar de rematar la temporada que ens pot situar en un ventall molt àmpli de posicions per, com comentava abans, l'enorme igualtat que hi ha a la lliga.

Tenim ganes d'acabar amb força, i ho farem com sempre i de l'única manera que sabem. Amb

Treball, treball i treball





Comentaris