Crònica Sènior masc.: CB Tona 73 – 63 B.Vilafant

Han jugat: Albert, Descamps, Castillo, Andreu, Gascón - cinc inicial, Adrià, Sergi, Nebot i Kiri.

Si ja és prou complicat competir contra el millor equip de la lliga i un dels dos candidats ferms a pujar de manera directe a primera, fer-ho amb tres baixes, dues en la posició de 4, encara ho és més.

Ens plantejavem el partit amb una sola idea, no teníem res a perdre, i de fet vam estar ben a prop de guanyar el partit, malgrat el resultat final sigui de -10.

Vam començar dominant el marcador i el ritme de joc, un pèl sorpresos per una zona d'entrada que ens va plantejar el Tona però que vam contrarestar amb un encert inusual al principi.

De seguida però el Tona va treure l'esperit d'equip que ha mantingut tot l'any i van reduir distàncies fins a un parcial de +16 que deixava el marcador molt igualat a la mitja part.

Tant el tercer com el quart quart van ser d'anotacions seguides d'uns i altres però que no feia que cap dels dos equips aconseguís una renda prou àmplia, i així va ser fins a falta de tres minuts on el marcaor estava empatat, en aquest moment tres atacs seguits del Tona anotant i tres nostres en que, tot i aconseguir bons llançaments o situacions, no vam anotar i que van deiar el marcador casi sentenciat. Amb els típics últims intents de robar pilota, arriscant la falta, que van donar tirs lliures i que no van errar per sentenciar definitivament el partit.

Felicitar als jugadors, vam complir amb escreix els objectius inicials plantejats, felicitar al Tona, em sembla el millor equip de la lliga, i a seguir treballant per tancar l'objectiu de salvar la categoria sense jugar fases, que depèn només de nosaltres.

La setmana vinent tenim un partit vital per aquest objectiu i tot i que sóc conscient que la majoria del club serà a Andorra, convidem a tothom que ho vulgui a donar-nos un cop de ma des de la grada.

Nosaltres seguim preparant aquest moment com millor sabem, amb 

Treball, treball i treball

Comentaris