Sènior fem.: CB Sant Hilari 64 – 59 Bàsquet Vilafant

CB Sant Hilari – 64; De Ribot (2), Masó (33), Sala (2), Guiu (-) i Roura (9) – cinc inicial –Brugués, M (6), Sanjuan (-), Brugués, R (12) i Gomez (-). 14/19 Tirs Lliures, 4 Triples (2 Brugués i 1 Massó i Roura). 18 Faltes, Eliminada, Brugués, R al 37’.

Bàsquet Vilafant - 59; Marta (11), Clàudia (4), Laia S (21), Ari (4) i Mariona (4) – cinc inicial – Laia C. (-), Meritxell (-), Mar (-), Gio (5), Joana (4), Carme (6). 13/20 Tirs Lliures, 2 Triples (Marta i Ari). 19 Faltes, Cap Eliminada

Parcials; 20-16, 9-22, 24-10, 11-11

Derrota davant un rival a qui en masses estones no hem sabut parar a la seva millor jugadora i que ens ha impedit aconseguir la victòria.

Primer quart igualat on Massó ja havia anotat 14 dels 20 punts del seu equip. Al segon quart, amb algun ajustament defensiu hem aconseguit desactivar el seu atac i això ens ha permès córrer i anotar amb facilitat permetent-nos agafar 9 punts d’avantatge al descans. De fet, hem jugat una excel·lent primera part en atac i quan hem llegit on teníem els nostres avantatges hem fet veritable mal a la defensa rival.

El 3r quart tot i començar bé (29-42 al 22’) hem deixat anotar amb facilitat a Brugués i Roura (6p entre les 2 en tota la 1a part i 13 només en el 3r quart). Això, sumat al seu augment defensiu que ens ha col·lapsat en atac i ha fet desaparèixer la fluïdesa en el joc d’abans dels descans, ha reduït l’avantatge a la mínima expressió. El temps mort no només no ens ha ajudat sinó que ha tornat a activar a Massó anotant 6p en els darrers minuts, acabant el quart -5.

Inici del darrer quart amb un altra 6-0 de Massó que ens ha dut al -11. L’alternança defensiva ha funcionat però ens ha faltat encert en atac on només la Laia (11p dels 21 de la 2a part són seus) ha tingut capacitat de trencar la defensa rival.

Felicitats pel treball de totes i ens veiem divendres.