Crònica 15a Trobada d'escoletes a Vilafant

Ahir vam gaudir de la nostra trobada, la que ha tancat un mes de maig intens en trobades i partits.

Sempre que el contrari ho permetia, vam poder competir cadascuna de les accions i les nenes i nens van poder mostrar l'evolució en el seu joc que han tingut al llarg de tota la temporada.

Va quedar palès que si ens esforcem, en atac ens passem la pilota i cadascú defensa al seu, el nostre joc millora molt i el nostre esport és més senzill.

Ara bé, quan cadascú fa la guerra pel seu compte, anem tots darrera la pilota i caminem per la pista, els contraris ens atropellen.

Això que per escoleta pot semblar que no sigui important, ho és molt, perquè la majoria dels que formen part del grup van ser els darrers partits abans de passar a preminis la propera temporada. I això que us comento, us ben asseguro que és el que us trobareu cada dissabte.

La trobada va tenir també inflables, jocs de fusta i com és una tradició, la festa de l’escuma que tanca una molt bona temporada de basquet.

Els que pugeu a premini, desitjar-vos que continueu gaudint aquest esport i aprenent a cada entrenament una mica. El futur del club és tot vostre.


Comentaris