Crònica Cadet fem: Bàsquet Vilafant 53 – 58 CB Grifeu-Llançà Vermell

Han jugat: Mar C., Sara, Núria, Martina, Mireia, Laura, Eva S., Mariona i Eva T.

Ens presentàvem a aquesta 4a jornada de la 2a fase carregades de baixes i amb una barreja de preinfantils, infantils, cadet negre i cadet taronja. Crec que parla molt bé de la feina del club el fer una barreja de 3 equips i poder competir de tu a tu contra un rival com el Grifeu.

Sabíem que el rival defensaria en zona gran part del partit. Potser el que no esperàvem és que ho fessin des del minut 1. La poca efectivitat que hem tingut ha sigut més culpa nostra que mèrit seu, ja que la seva defensa zonal deixava molts espais i molta llibertat a les tiradores. El que sí ens ha fet mal ha sigut la pressió. Altre cop no hem llegit bé els 2c1 i hem perdut moltíssimes pilotes, fent que realitzéssim molt pocs llançaments a canasta.

Amb tot 20 a 20 al descans i tot per decidir. La sortida del 3r quart ha sigut molt bona amb un parcial de 5 a 0 que ens feia mirar cap amunt. Res més enllà de la realitat. Després hem sumat els pitjors minuts de la temporada per marxar al final del període 12 avall i amb sensacions no massa bones.

Però aquestes noies no es rendeixen. Amb una actitud i esforç digne d'elogi hem serrat les dents i mica en mica ens acostem al marcador. Fins als minuts decisius. Tenim 3 atacs per posar-nos per davant i els desaprofitem, l'últim a 1 minut del final on la jugada posterior ha sigut la quasi sentència amb una cistella afortunada del rival que ens ha deixat molt tocades. D'aquí fins al final ho hem intentat i no hem deixat de lluitar. Altre cop, contra el mateix rival, hem triat tenir una efectivitat lamentable des del tir lliure. Una llàstima, però amb tots els entrebancs no se us pot demanar més. Moltes felicitats i fins dimarts!