Crònica Cadet fem.: B.Vilafant taronja 44 – 51 FD Cassanenc

Han jugat: Sara, Martina, Xènia, Núria, Mariona, Laura, Eva S., Mar L., Eva T. i Estel.

Avui tocava un partit molt dur contra el que ha demostrat ser el millor equip de la competició. Primer de tot agraïr al Cassanenc i al seu entrenador en Gerard per acceptar canviar el partit d'hora per poder competir en igualtat de condicions. Un exemple d'esportivitat i qualitat humana.

Dit això, el partit ha començat amb molt bones sensacions per part nostra fins que ens hem col·lapsat en atac. En general durant tot el partit hem defensat magníficament. La diferència als primers 20 minuts ha sigut un parcial de 0 a 6 amb errors infantils i el desencert que hem tingut cara a cistella. En molts moments inexplicable.

A la repressa hem sortit amb moltes ganes i sabent que podíem. Hem igualat el partit en uns minuts fantàstics on hem controlat el rebot i atacat amb molt criteri. A partir d'aquí partit de tu a tu on ens han penalitzat altre cop 2 errades innecessàries i les pertinents cistelles fàcils. El rival no ha perdonat i ha aprofitat les facilitats. També els errors en els canvis per part dels entrenadors han fet que no arribéssim fresques al final.

Només em queda felicitar a les nostres noies pel partidàs que han fet, donar altre cop gràcies a les petites (sense vosaltres no seríem aquí) i finalment felicitar al rival per la seva mesrescuda victòria. Seguirem lluitant aquestes darreres setmanes per donar el millor de nosaltres. La setmana vinent ens toca un partit molt complicat on tindrem moltes baixes, ens tocarà tornar a superar-nos.