Crònica Cadet femení: Vedruna Palafrugell 38 – 43 Bàsquet Vilafant Negre

Vedruna Palafrugell – 38; Creixell (8), Vilahur (4), Tur (4), Puigmiquel (4) i Suñer (7) – cinc inicial – Cabeza (-), Altadill (9), Torrecillas (2). 7/16 Tirs Lliures, 1 Triple (Altadill). 15 Faltes, Cap Eliminada.

Bàsquet Vilafant Negre – 43; Mar (5), Alena (4), Mireia (14), Martina (9) i Estel (11) – cinc inicial – Estela (-), Daniela (-). 8/19 Tirs Lliures, 3 Triples (Estel, Mar i Martina). 13 Faltes, Cap Eliminada.

Parcials; 15-10, 6-11, 9-9, 8-13

Nova victòria amb només 7 jugadores on l’aportació de totes ha estat clau pel resultat final.

Comencem molt intenses i encertades en atac (2-7 al 3’) però llavors hem desconnectat en defensa durant 10’ sencers rebent un parcial de 17-5 per estar 19-12 al 13’. No fèiem res bé, toves al 1c1, poc atentes a les ajudes i gairebé nul·les al rebot. Ni tant sols el temps mort ni el final de quart ha servit per reactivar-nos.

Llavors, amb un parell de defenses intenses hem entès que només així i amb més ritme en atac el partit podia ser nostre. Al 17’ ja érem per davant al marcador i la igualtat l’hem mantingut fins al 23’. Allà hem fet una altra passa endavant en defensa que ens ha permès agafar 7 punts d’avantatge però ha aparegut el cansament i hem tornat a desconnectar tant mental com físicament i hem tornat a rebre un parcial de 13-2 per estar 36-32 al 35’. Tampoc el temps mort ni el final de quart ens ha activat.

Però un triple de la Martina ens ha alegrat la cara i hem tornat a defensar afogant el seu atac i un 4/4 de la Mireia en tirs lliures i una cistella després de pilota robada de la Martina han decantat el partit del nostre costat.

Felicitar-vos a totes pel treball i l’esforç realitzat. Us falta més activitat en atac. Més mobilitat sense pilota i més velocitat en les transicions. Amb això tot serà més fàcil. La base la teniu i amb treball als entrenaments ja hi arribareu.