Crònica Cadet masc.: BC Torroella 62 – 76 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Villalón (22), Rodríguez (9), Gualda (3), Cuadrado (16), Jou (12), Chavarria (11), Vergés (2), Campos (1), Alcaraz (-). Han estat baixa: Lara i Alsina.

Parcials: 15-20 / 10-21 / 19-22 / 18-13.
3 T3, 29 T2, 9/26 (35%) T1.
Faltes: 23 a favor, 29 en contra.

Inici de la segona volta d’aquesta segona fase contra el CB Torroella, el qual s’havia endut el partit de l’anada remuntant-nos més de 10 punts en varies ocasions fins al 70-74 final. Al vestidor parlem de que ja estem al tram final de la temporada, que les cames ens pesen, que a més potser anímicament no estem en el nostre millor moment per la dinàmica negativa de resultats i que per això el partit que es presenta ens ha de servir per recuperar les bones sensacions i poder acabar la temporada amb bon peu.

Sortim endollats al primer quart i ràpidament al 7’ ja ens trobem 6-18 a sobre. La seva rotació més uns nostres minuts fluixos per acabar el quart fa que ens retallin la distància, acabant 15-20 de forma semblant al que va passar al partit jugat a casa.

Estàvem avisats i per això, sortim al segon quart mentalitzats, molt forts en defensa en l’1x1, en les ajudes i ara sí, dominant el rebot (val a dir que ells aquesta vegada no tenien el jugador referència interior que al partit d’anada ens va dominar en el rebot i ens va penalitzar amb segones opcions, però tampoc ens hem de treure mèrits). A més, a partir de la defensa, aconseguim jugar al nostre punt fort, contraatac i transicions ràpides que ens permeten acabar amb cistelles fàcils amb superioritat o inclús sense oposició, anant al descans 16 punts amunt, resultat que ja haguéssim firmat abans de començar el partit.

La segona part l’hem començat igual de forts en defensa, però hem baixat en encert i ha estat un intercanvi de cistelles, de la mateixa manera que ho ha estat l’últim, tot i que ens hem relaxat un xic a darrere i els hem convidat a anotar fàcil (ens fan 4 triples aquest quart, no n’havien fet cap els tres primers quarts), però tot i això, hem sabut gestionar bé els avantatges.

Ha estat un partit on hem mostrat una gran actitud, hem complert amb molts dels aspectes demanats i a més ens hem endut un resultat positiu que sempre va bé i ja ens tocava. La part més negativa, dos aspectes que portem arrastrant tota la temporada: perdonem masses cistelles fàcils sota cistella i el tir lliure segueix sent el nostra taló d’Aquil·les. Avui per sort, no els hem necessitat, però fallar-ne tants és un luxe que no ens podem permetre essent ja cadets.

Ara, a seguir entrenant dur el que queda d’entrenaments i a per els dos últims partits de lliga, que amb actitud, els traureu segur.