Crònica Mini fem.: Bàsquet Vilafant 72 – 81 B.C. Fontajau- In2in

Han jugat: Berta; Laia P.; Mireia; Estel; Queralt; Mar; Ona; Georgina; Irene

Parcials: 11-10; 6-2; 12-16; 12-10; 8-11; 12-4; 7-8; 4-20

La imatge que ens pot quedar d'ahir és la de la darrera part i del resultat advers de 9 punts amb les primeres classificades de la competició. Però no, no i rotundament no, vàrem fer un partit espectacular agafant rebots en defensa i en atac amb unes contrincants físicament superiors, fent sortides al contratac rapidíssimes, uns contra uns encarant la cistella amb decisió, prenent bones decisions en tirs exteriors, donant ajudes defensives constants, mostrant atenció a l'àrbrite i a l'entrenador, animant des de la banqueta, ....

Per tot això els entrenadors us volem donar les gràcies a totes, creiem que en aquest partit s'han assolit la major part dels objectius que ens haviem marcat en aquesta temporada i per tant, ha estat un reflex perfecte de l'evolució en el joc que heu tingut al llarg de la temporada. I de la darrera part del partit també se n'aprèn, seguirem treballant per mantenir la concentració i millorar físicament per mantenir la tensió fins el darrer instant del partit.

Moltes felicitats, avui hem gaudit tots d'un molt bon bàsquet!




Comentaris

Peter ha dit…
Totalment d'acord ambels comentaris del coach. La derrota també es una oportunitat per apendre a conviure amb les frustacions. El resultat advers no ha de entelar la gran actuació de les jugadores i la seva entrega.
Felicitats per la gestió del eqip!