Crònica Premini: B.Vilafant Blau 17 - 60 CCE Montessori Palau Blanc

Dissabte rebíem el Montessori a Vilafant. A priori un partit molt difícil, tant pel resultat que vam tenir a Girona, com per la seva classificació a la lliga.

Veníem d'una setmana sense entrenar, i amb el cap de setmana de torneig a Andorra, i el primer que vam dir, és que el més important, no era el resultat, i sí recordar el nivell d'intensitat, amb que havíem jugat el torneig.

Doncs bé, comencem el partit i el primer quart va ser espectacular, bon ritme de joc, anotació i el guanyem. Semblava que la cosa anava per bon camí, però va ser un miratge. Comencem les rotacions i el nivell d'intensitat cau en picat. El primer culpable sóc jo, potser no sóc prou exigent als entrenaments, penso que sí, però dec estar equivocat.

Algunes i alguns de vosaltres, tardeu segons desconectar del partit, i no és per falta de qualitat, perquè fallar, fallem tots, és per manca de concentració...i d'esforç. A alguns/es us agrada poc córrer, i heu de canviar aquesta actitud.

Guanyar no és important, però sí més divertit que perdre. El més important és lluitar tot el partit i no abaixar els braços.

Ens queda un mes de competició, i dos d'entrenaments, aprofitem-los a TOPE!


Comentaris