Crònica Premini: CB Sant Feliu 09 59 - 9 B. Vilafant Blau

Aquest dissabte visitàvem la pista del Sant Feliu de Guíxols, i ho fèiem amb un equip reforçat pels jugadors d'escoleta. En total erem 6 jugadors d'escoleta i 5 de primer any.

Tot i el desaventatge físic i tècnic, els menuts van lluitar de valent i es van veure detalls de bon joc, compartint la pilota. Així mateix, les "grans", van assumir en moltes parts el pujar la pilota, acostumades a que els més grans ho facin, es va veure bona predisposició a assumir responsabilitats, la qual cosa m'alegra.

El resultat és indiferent, perquè els nens del Sant Feliu ens van superar en tot el partit, tant en intensitat, com en ritme de joc, però en aquesta ocasió, no va ser per manca d'actitud.

Felicitar el Sant Feliu, i sobretot agrair l'ajuda de l'escoleta perquè sense ells no haguéssim pogut jugar aquest partit.

Ara ens queden tres partits, on en dos d'ells us demanaré ser competitus fins al final del partit, ja que ambdós equips tenen un nivell similar al nostre. L'últim està molt per sobre de nosaltres per tant actitud i lluita.






Comentaris