Crònica Sènior fem.: Bàsquet Vilafant 70 – 57 C.B. Roda

Bàsquet Vilafant – 70; Meritxell (-), Marta (20), Mar (5), Joana (4) i Carme (6) – cinc inicial – Laia C (2), Clàudia (3), Laia S. (22), Ari (2), Mariona (6). 16/31 Tirs Lliures, 4 Triples (Joana, Mar, Laia S i Marta). 26 Faltes, Eliminada Laia C al 40’.

CB Roda – 57; Vallbona (7), Bregante (6), Puigvila, N (2), Crous (-) i Vila, J (19) – cinc inicial – Roma (7), Bori (5), Puig (2), Puigvila, I (1), Vila, I (8). 20/34 Tirs Lliures, 3 Triples (Vallbona, Roma i Bregante). 24 Faltes, Eliminades Vila, I al 36’.

Parcials; 24-15, 15-17, 16-9, 15-16

Acabem una temporada magnífica. 5a posició amb un balanç de 18 victòries i 12 derrotes. Si a mitjans d’agost al començar la pretemporada ens haguessin dit a totes que això acabaria així, crec que tots hauríem signat al moment. Per sort, ho heu suat per què fos així, gaudint-ho del primer al darrer dia.

Tanquem un cicle pel record i amb un aquest 1x1 us faré la radiografia d’aquesta temporada.

5.- LAIA CARRERAS. CANVI. Ets la jugadora que més t’has transformat d’un any a l’altre. La qualitat és la mateixa, la visió de joc, única, però l’actitud ha estat de 10. Concentrada ets imprescindible.

6.- MERITXELL. COR TARONJA. Ets l’esperit de l’equip. La que ho sacrifica tot per jugar aquí. No importa quan i quant jugaràs, allà hi ets i espero que hi siguis essent. La cara de felicitat en el bons moments i de patiment en els dolents demostren el sentiment taronja que portes dins.

8.- MARTA. JUGADORA TOTAL. Ets la clau d’aquest equip. Hi ets sempre i arreu, passi el que passi. A part de no perdre’t cap partit hi ets en el que faci falta. A defensar la millor jugadora, a estirar de l’equip en atac. A més, la millora en el tir i en la direcció en el joc encara et fa millor jugadora.

10.- MAR. INTENSITAT. Quan ets en pista tinc clar que funcionarem. Defensivament fregues la perfecció i en atac has tingut una gran millora en la presa de decisions i en la gestió dels darrers instants.

15.- GIO. VENDAVAL. Sempre atenta i incisiva en atac, gairebé no hi ha partit que no tinguem el “moment Gio” on en pocs minuts marxem del marcador després d’un bon grapat de punts fets des de qualsevol forma i posició.

17.- JOANA. FELICITAT. Sempre amb un somriure, només pot donar bon ambient a l’equip. A la pista bona rebotejadora i tiradora, quan estàs concentrada la bona passa a excel·lent i a més desmuntes defenses amb els teus talls sense pilota.

18.- CLÀUDIA. VELOCITAT. Amb un físic increïble per una jugadora de primer any, no has desentonat gens a la categoria. Quan t’has cregut que podies córrer has resultat un malson per les defenses.

21.- LAIA SANTOS. CRACK. Amb un gran inici, malauradament vam passar 2 mesos sense tu i en vas necessitar 2 més per treure la teva millor versió, però aquests darrers mesos han estat genials. Has millorat en saber en quin moment et necessita l’equip per estirar-lo. Els 5’ contra Sant Gervasi em quedaran com la millor exhibició individual que he vist mai en aquest Club.

22.- ARIADNA. FIABILITAT. Sense ser ni la més alta, ni la més forta, ni la més ràpida, ets la millor interior de l’equip. Sempre atenta, ben col·locada a la pista, disposada a barallar-te amb tothom per quedar-te amb la pilota. Com es tanca un rebot i com és fa el bloc i continuació és per ensenyar a les més jovenetes. T’hi apuntes?

25.- CARME. DESCOMUNAL. Quan estàs bé físicament no tens rival. A les dues cistelles, al rebot, robant pilotes, atacant. Ets arreu sempre. Sense ser interior has acceptat i t’has acostumat a barallar-te amb jugadores millor formades en aquesta posició i amb més experiència. Quan no ha estat així, les has superat amb una facilitat extraordinària.

53.- MARIONA. FUTUR. Et poso aquí per què crec que a Roda, al gener, et vas guanyar per unanimitat de les presents formar part d’aquest equip. Allò que havia de ser un premi per totes les ajudes que ens fas cada divendres, ha estat una aportació clau en el joc interior. Portes 4 anys creixent com a jugadora de forma exponencial. No paris. El futur és teu.

Agraït a tots els entrenadors que s’han assegut al meu costat durant la temporada per donar-me un cop de mà i en especial a n’en Bru que m’ha cobert tots els dies que no hi he pogut ser.

Felicitar-vos a totes. Ens veiem DISSABTE !!!



Comentaris