Crònica Sènior fem.: Bàsquet Vilafant 78 – 36 CB Les Franqueses

Bàsquet Vilafant - 78; Mar (3), Gio (16), Joana (12), Clàudia (-) i Carme (16) – cinc inicial – Laia C. (-), Meritxell (4), Marta (17), Laia S (8), Mariona (2). 15/25 Tirs Lliures, 5 Triples (2 Marta i 1 Gio, Laia S i Joana). 14 Faltes, Cap Eliminada.

CB Les Franqueses - 36; Alacambra (2), Aragall (4), Bruguera (7), Budia (2) i Aguilera (9) – cinc inicial – Galino (-), Espinasa (5), Garcia (7), Martin (-). 5/10 Tirs Lliures, 1 Triples (Aguilera). 23
Faltes, Eliminada Garcia al 40’.

Parcials; 20-13, 24-9, 18-5, 16-9

Nova victòria i ja en portem 17 i la quarta plaça a l’horitzó.

Inici poc tens en defensa permetent córrer a les vallesanes amb excessiva facilitat. 6-6 al 3’. Però allà trenquem el partit i amb la primera rotació ja doblem el marcador (20-10 al 8’).

El segon quart és gairebé perfecte en defensa i en atac hem anotat de totes les formes possibles. Parcial de 20-2 en 8’ (40-15 al 18’). A partir d’allà ens relaxem en excés fins a la meitat del 3r quart (50-25 al 26’). De llavors en endavant, no ens hem aturat més fins a la màxima diferència final.

Quan esteu amb aquesta intensitat, confiança i estat d’ànim no teniu rival que us pugui aturar.

Felicitar-vos per un altre excel·lent partit. La setmana que ve, més . Ens veiem divendres.