Crònica Sènior fem.: CB Calella 50 - 64 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Gio, Joana, Claudia, Mar i Carme - cinc inicial - Meri, Marta, Mariona, Laia i Ari.

Em tocava una feina ben dura, en general, que va acabar sent ben fàcil.

D'entrada portar un equip que no és "el teu" és una feina difícil, no coneixes prou les jugadores, per molt que les hagis vist entrenar i jugar, no coneixes els sistemes, per molt que els hagis vist i revist en partits i entrenaments, i sobretot no saps com "respira" l'equip.

Per tot això i així els hi vaig transmetre a les jugadores, sentia que "no era el meu partit", sinó "el seu".

A més a més ens enfrontàvem a un equip potent, empatat en aquell moment amb nosaltres a la classificació, al que malgrat les noies havien guanyat a casa, ho havien fet després de pròrroga i de manera ajustada.

Si a més afegim que una victòria d'unes o d'altres assegurava la permanència sense fases de qui l'aconsseguís, fa que sens dubte fos un partit important.
La tasca doncs no era fàcil.

Però elles ho van fer fàcil.

Inici de partit amb molt de ritme, no volíem que la seva 5 se sentís còmode i comencés a anotar, com sí va passar en fases posteriors del partit, aquest ritme però ens va fer ser precipitades en algunes accions on no trobàvem avantatges en la sortida de pilota, massa lenta, i volguéssim finalitzar de seguida, amb el seu sistema defensiu ja col·locat.

Aquestes petites errades van fer que deixéssim d'anotar tant fàcilment i l'avantatge del primer quart (6-15) va quedar reduït a 31-33.Però aquí va tornar el treball, bona feina des de darrere i on totes 10 van aportar i sumar tant en atac com en defensa, gestionant millor les faltes i deixant el parcial del quart en 8-23, recuperant i ampliant l'avantatge del primer quart.

L'últim quart va ser un intent de remuntar del Calella, que no es va rendir en cap moment, i una molt bona gestió de partit per part nostra que ens va permetre endur-nos la victòria i certificar la permanència.

Només em queda felicitar a les jugadores, va ser una plaer acompanyar-vos en el "vostre" partit i em vàreu fer sentir com una de vosaltres.

Gràcies per regalar-nos un partit tant complert i fantàstic.