Crònica Sènior Masculí: B.Vilafant 89 - 81 CB Calella

Han jugat: Albert, Pons, Descamps, Castillo i Andreu - Cinc inicial - Pere, Nebot, Adrià, Vicente, Gascón i Sergi.

Per seguir depenent de nosaltres cara aconseguir la salvació de la categoria de manera directe, i per tant no jugar promoció, era força important guanyar a un rival directe com és el Calella, que a més estava fent uns bons resultats últimament. No només va ser així sinó que a més vam aconseguir recuperar l'average, que era de 7 punts, de la derrota a casa seva la primera volta.

A més a més com que molta part del nostre club estava a Andorra gaudint un any més del TIM, sabíem que el pavelló no estaria tant i tant ple com setmanes anteriors, que tant i tant ens ha ajudat. Val a dir però, que vam tenir un bon nombre d'espectadors i espectadores que ens van ajudar com sempre, gràcies.

Partit molt divertit i distès si no eres de cap dels dos equips, amb una alta anotació fet que no treu un nivell defensiu mitjà/alt.

Tot i dominar gran part del partit no va ser fins al final que vam aconseguir amb una última cistella sobre la botzina la renda necessària per guanyar l'average. Mai en tot el partit vam disaposar de rendes destacadament àmplies.

Amb aquesta victòria més els averajos ja només ens pot atrapar el Granollers, per tant una victòria més nostre, en els tres partits que queden, o una derrota del Granollers ens assegura la desena plaça, a més aconseguir la quinzena ens asseguraria tenir com a mínim tantes victóries com derrotes.

Seguim

Treball, treball i treball


Comentaris