Trobada d'escoletes a Peralada

Han jugat: Agnès, Alba, Bernat, Bruna, Eric, Genís, Hugo, Ona i Paula.

Matí de trobada d’escoletes de bàsquet. Si bé el grup dels grans ha anat a la trobada final de l'Edubasquet a Bescanó, amb els més petits de la casa hem anat a la Peralada, per celebrar la quarta edició d'aquesta trobada.

Hem jugat un total de 3 partits contra el Llança, el Castelló i el Roses. En tots els partits hem competit molt bé, anant de menys a més, demostrant que volíem la pilota en defensa, molt generosos amb els companys i companyes passant-nos la pilota i amb moltes ganes de fer cistelles (que n’hem fet moltes!!) i s’ha pogut veure com el que s’està treballant als entrenaments s’intenta aplicar als partits.

A més, durant els descansos ens hem pogut esmorzar i divertir-nos amb els inflables que ens tenien preparats així com també pintant alguns dels escuts de l’NBA (que per cert, haurem d’enviar alguna proposta a l’NBA, són tots uns artistes!).

A nivell personal, estic molt content amb el que han demostrat a la pista, doncs després d’haver estat pràcticament sis mesos sense poder-los entrenar i veure’ls jugar per motius laborals, he vist una enorme progressió d’aquests petits i alhora grans jugadors/es de bàsquet en aspectes com el bot, les passades, el llançament a cistella (ja hi arriben tots/es!!!) així com també d’actitud, esforç i lluita!

Moltes felicitats i endavant menuts, a seguir treballant!


Comentaris