Crònica Preinfantil masc.: Bàsquet Vilafant 71 – 21 CB Blanes

Últim partit de la temporada que acabem amb bones sensacions. Partit sense massa història on tothom va poder demostrar el que ha millorat aquest any, però on també s’han vist algunes mancances que tenim. El partit es desenvolupa amb una bona primera part, però una millor segona part, on el rival finalment baixa els braços.

Només em queda felicitar a tots els jugadors per aquest any que hem passar junts! Bons jugadors i millors persones. Agrair també als pares que sempre han respectat la nostra manera de treballar.

Espero que ens seguim veient els propers anys i veient-vos créixer! I qui sap si algun dia jugarem junts a aquest esport que ens enamora a tots! Molts gràcies!!

Per acabar l’1x1:

5-Ciro (Potència) Amb un físic creat per jugar a bàsquet tens possiblement ets el jugador potent de l’equip. Quan defenses intensament no et poden superar, però a vegades desconnectes... Si millores aquestes desconnexions seràs un jugador imparable.

7-Nico (Insubstituible) Personalment el meu jugador preferit. Ho tens tot, aportes a davant i a darrere. Incansable, mentalitat guanyadora, treballador, simpatia. Ets un exemple pels teus companys! Si millores la gestió de les faltes, podrem gaudir més de tu! No canvïis mai!

9-Albert (El Cervell) Amb tu a la pista estem més tranquils. Ets el més intel·ligent a l'hora de controlar el partit. Has entès ràpidament al que volíem jugar i ho has transmès a tot l’equip. Sempre amb un somriure cap a tothom! Només dir-te que no has de ser tant exigent amb tu mateix! Gràcies!

10-Arnau M. (Shooter) El millor tirador de l’equip sense cap dubte! Tens aquella sang freda tant necessària per agafar la pilota en els moments que crema! En molts moments sembla que no hi siguis, però apareixes amb un gran rebot en atac o algun triple espectacular! Has d’aportar un xic més en defensa, però ets súper necessari per aquest equip!

11-Toni (Alegria) Sempre fent broma i aportant bon rollo a l’equip! Possiblement amb el que he rigut més! En el joc quan tens confiança aportes coses molt positives. Si treballes i t’esforces un xic més als entrenaments, milloraràs a passos de gegant! No deixis mai de somriure! 

12-Arnau G. (Futur) Sens dubte, el que ha millorat més de l’equip. Vas començar sense saber fer una entrada ben feta i ara ets un dels jugadors més importants! Facilitat per carregar el rebot i una autèntic mur en defensa! Penso que ets l’exemple que el treball té una recompensa! No deixis mai de treballar i ben segur seràs un dels millors jugadors d’aquest equip.

13-Neo (Màgia) Portes el bàsquet a la sang, l’has mamat des de petit i a sobre gaudeixes i fas gaudir els que et veuen jugar! Encara que físicament ets el més petit, quan jugues això no s’aprecia. La teva tècnica i habilitat amb la pilota a les mans fa obrir els ulls com taronges a tots els que et miren! Has nascut per practicar aquest esport! 

14-Pep (Lideratge) L’equip confia amb tu i ets capaç de guiar-los amb el teu caràcter guanyador. Quan tens el cap fred i controles les emocions, ets un dels millors jugadors de la plantilla. Si aconsegueixes millorar en el control de les emocions tens una de les millors projeccions de l’equip!

15- Enric (Terratrèmol) Quan jugues ja sabem que alguna cosa passarà. En molts moments el desllorigador de l’equip capaç de fer les transicions més ràpides i esbojarrades, però que sorprenentment en moltes ocasions són positives! Capaç de defensar a qualsevol exterior. Si millores la presa de decisions ben segur tot el que aportaràs serà positiu!

16- Martí (Gladiador) Em recordes a mi quan era petit! Tens les ganes, la força i el talent. Però a vegades un xic vago! El millor en moviments al poste baix i sense por de barallar-te amb qualsevol que es posi davant teu. No deixis mai de lluitar cada pilota com si fos l’última! Espero que en un futur m’arribis a substituir en aquest club!

Finalment donar les gràcies a tots aquells que ens heu vingut a ajudar durant tota la temporada i heu aportat el vostre gra de sorra per fer millor a l’equip! Rubén, Bernat, Galdric, Jordi. Moltes gràcies!


Comentaris

Unknown ha dit…
Un 1x1 impresionant!! Gràcies a vosaltres, Pere i Àfrica, per fer un grup de aquest equip tan macu!!La vostra implicació surt de dintre i fa que es crei una comunió entre tots molt especial. Sous uns entrenadors genials!! Ens anirem veient i disfrutarem de la evolució de aquests nanus!! Una forta abraçada!!