Crònica Cadet masculí: CB Adepaf 38 – 72 Bàsquet Vilafant

BÀSQUET VILAFANT – 72 – Albert (13), Àlex (9), Jan (10), Isaac (12) i Sergi (12) – cinc inicial – Nil (4), Hugo (2), Pau (2), Abush (8), Adrià (-). 7/15 TL, 3 Triples (Albert, Àlex i Jan), 18 Faltes Personals, Cap Eliminat.

Parcials; 14-25, 6-16, 9-17, 9-14

Debut en la fase prèvia de nivell A, amb derbi i victòria còmode, molt més de l’esperada.

Del partit en sí, poques conclusions. Molt superiors del primer al darrer minut on només Giralt (23 dels 38 punts rivals) ens va mostrar on tenim una de les nostres mancances defensives.

A nivell de progressió d’equip, estem molt satisfets de l’actitud dels 10 jugadors (agraïts a l’Hugo pel cop de mà que ens dóna) i per l’esforç que feu per intentar millorar en la situació més difícil, que és la de joc. Hem de canviar hàbits, idees i rols i sabem que no serà feina fàcil però amb aquesta actitud ens sembla que ho serà més del que ens pensàvem.

Sou aquella habitació guapíssima, que entre barreja de roba de nen i de noi i mal endreçada sembla un desastre i que una vegada llençada la roba de nen i tot ben guardat on toca és l’enveja de qualsevol company de classe. On l’habitació són els fonaments que us han ensenyat els anteriors entrenadors, la roba de nen, els mals hàbits i el mal endreç és l’ordre. Els companys de classe sempre seran els companys de classe...

Nois, això només acaba de començar i tenim tota la feina per fer. La predisposició hi és, l’actitud també, doncs només toca seguir i no aturar-nos.

Un darrer apunt, aquest repartiment de punts (6 jugadors entre 8 i 13 punts) ens encanta i volem que sigui quelcom normal i si és ampliable encara millor. Volem que tots us sentiu protagonistes i tot i que els punts no és el més important sí que són necessaris per guanyar un partit.

Felicitats pel partit i ens veiem dimarts.




Comentaris