Crònica Sènior femení: Bàsquet Vilafant 71 - 60 CEEB Tordera

Bàsquet Vilafant 71 – 60 CEEB Tordera

Bàsquet Vilafant - 71;  Revilla (7), Morató (4), Puig, C (-), Crous (14) i Quintero (5) – cinc inicial – Carreras (3), Padrós (3), Puig, M (19), Ferrer (3), Santos (5), Julià (5), Carbó (3). 12/21 Tirs Lliures, 7 Triples (3 Puig, M, 1 Revilla, Carreras, Padrós i Ferrer). 25 Faltes, Cap Eliminada.

CEEB Tordera - 60; Ponsa (3), Serra (10), Campi (3), Puig, C (12) i Besalú (5) – cinc inicial – Pacheco (-), Magro (4), Puig, J (-), Méndez (15), Brugués (8), Parada (-), Espígol (NJ). 16/27 Tirs Lliures, 2 Triples (Méndez i Serra ). 21 Faltes, Cap Eliminada.

Parcials; 21-17, 23-16, 12-12, 15-15

Primer partit de la temporada contra un rival ja conegut de l’any passat. Ens trobem amb un pavelló que fa goig, ple d'aficionats. Esperem que es converteixi en un costum, quina millor manera d’aprofitar un dissabte a la tarda?

Es preveia un partit dur, tenint en compte els antecedents i el tempteig queda demostrat. Primera part molt igualada en què l’encert en el tir lliure (5/5) ens deixa una avantatge de 4 punts en el primer període (parlem amb propietat, no Gio?).

Al segon període pujarem una mica les defenses i, amb un parcial de 8-0 amb dos triples inclosos, farem més gran el forat (29-21). A partir d’aquí, petits parcials que ens faran aconseguir la nostra renda més important al minut 20 (43-27), que arreglaran amb un parcial de 1-6 deixant el partit obert.

A partir d’aquí mirem cap abaix i ens entra vertigen; fem un tercer període desastrós que ens el salvarà la defensa i dos triples, un sobre la botzina de final de possessió de la Carreras. Tot i això, serem capaços de mantenir la diferència i marxarem a l’últim període 11 a dalt (56-45).

L’últim període el controlem una mica millor; no molt però suficient. S’aproparan a 7 en dues ocasions, però un triple a falta d'un minut ens dona 12 punts de renda que només retallaran amb un tir lliure: resultat final 71-60 més que bo per nosaltres.

Agrair especialment el recolzament físic i moral del premini, que va estar tota l’estona com si fos una jugadora més, fins i tot als tirs lliures (segur que van escoltar més que alguna).