Crònica Cadet fem.: Citylift Geieg Unigirona Vermell 75 – 43 B.Vilafant

BÀSQUET VILAFANT – 43 – Mar C. (-), Mar L. (4), Alena (-), Mireia (4) i Estel (17) – cinc inicial – Estela (-), Daniela (3), Martina (2), Rita (3), Laia (-), Xènia (10). 5/36 TL, Cap Triple, 22 Faltes Personals, Eliminades 31’ Alena i 40’ Mar L.

Parcials; 24-7, 15-7, 21-16, 15-13

Inici de partit terrible. Sense actitud, ni concentració, com si jugar a bàsquet fos un joc de taula, pitjor encara, com si fos el joc de l’oca, l’únic que només guanyaràs per sort, sense cap estratègia ni desig de guanyar.

Defensant a 3 metres (no exagero gens), canviant als blocs, no tancant al rebot i en atac traient les pilotes passant-les pel mig, hem aconseguit un continu atac-i-gol (pels “futboleros” que en vaig veure uns quants a l’acabar) de les gironines. Entre el temps mort i el final de quart, sembla que hem aconseguit canviar unes quantes coses del joc (això vol dir que ja ho sabeu però que no ho feu si no us ho demanen).

La feina feta els 30’ restants ha estat molt bona. Hem anat sumant jugadores a mida que passava el partit, algunes al darrer quart, però s’han acabat els bàsquets fàcils (excepte algun error de sortida de pilota) i només els continus errors sota cistella i de tirs lliures no ens ha permès en cap moment posar-nos en el partit, però heu treballat per fer-ho.

El treball i l’esforç no han tingut premi per què l’esforç ha de ser constant (els 40’ i no 30’) i el treball també. I la constància s’obté entrenant al màxim, concentrades quan tirem tirs lliures als entrenament (31 de fallats per 6 les gironines) i entrant a màxima velocitat en qualsevol exercici que feu. (quantes entrades hem fallat sense oposició?)

Com us he dit, aquí teniu una gran oportunitat, podeu triar si l’agafeu o no. L’elecció és vostre.



Comentaris