Crònica Cadet masc.: CB Sant Narcís N 75 - 42 Bàsquet Vilafant

BÀSQUET VILAFANT – 42 – Albert (4), Isaac (8), Pau (9), Adrià (4) i Sergi (6) – cinc inicial – Nil (4), Àlex (NJ), Jan (-), Abush (7). 7/16 TL, 1 Triple (Pau), 15 Faltes Personals, Cap Eliminat.

Parcials; 17-15, 19-7, 18-3, 21-19

Ens estrenem com a visitant i altra vegada el resultat és clar, contundent, però aquest cop en contra nostre. Tot i anar amb 8 aquest no serà el motiu de tanta diferència.

Comencem de forma brillant, atac llarg amb bona circulació de pilota per tir alliberat al 20’’ i TRIPLE !. L’únic de tot el partit... En realitat hem jugat un molt bon 1Q. És la 1a vegada que us veiem atacar marcant els temps de forma correcta, sense precipitacions i intentant que jugui tothom, però la seva defensa a tota la pista ens cansava tant física com mentalment. El segon quart ens ha vingut la davallada física i ja hem permès bàsquets fàcils però també hem pres males decisions en atac i hem fallat masses bàsquet fàcils.

Després del descans l’hecatombe. Hem anotat 1 sol bàsquet i de contraatac. No hem construït cap atac en 10’ i el pitjor, masses vegades ni ho hem intentat. Masses jugadors col·lapsats per una simple defensa individual a tota la pista, aquella mateixa que us deuen (o us deurien) haver fet des de preminis. Algú amagat sense voler la pilota per no perdre-la i d’altres intentant fer coses que no surten.

Només al darrer quart, quan els gironins han baixat la intensitat defensiva hem pogut tornar a anotar i llavors ens hem tranquil·litzat i hem provat de fer coses, tot i que no hagin sortit.

D’avui hem d’aprendre que l’actitud del partit ha de ser la mateixa durant els 40’ (com a mínim 2 jugadors han decidit que a la mitja part ja s’havia acabat), i que quan les coses van malament no ens podem venir avall (com a mínim 3 us heu enfonsat anímicament). Si de 8, 5 al 21’ ja havien decidit per un motiu o un altre que el partit no era el seu, és absolutament impossible de competir. Al darrer quart n’hem recuperat algun parcialment, però no és suficient.

Queda moltes coses per aprendre, cal tenir l’actitud i l’esma per fer-ho. Som-hi?

Ens veiem dimarts.

Fotografia: CB Narcís

Comentaris