Crònica Infantil fem.: Prisco - C.B. L'Escala 49 – 33 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Alba, Queralt, Ona, Ruth, Helena, Laia, Mar, Ingrid, Alícia, Berta i Abril.

Partit per seguir creixent i aprenent. Després d'una setmana mogudeta, reordenant egos i rols, molt content per la resposta de la immensa majoria de les jugadores, crec que avui heu fet el partit més complert com a equip.

Comencem molt implicades i actives, sembla que no hi ha pilota que se'ns pugui escapar ni rebot que no poguem guanyar. Concentrades en defensa aconseguim que cada atac seu sigui trabat i fins i tot quedin bloquejades en algun moment.

Petita deballada al quart quart, potsert perquè no tenim tot l'encert que mereixem o potser perquè deixem d'entendre el treball no ens el regala ningú.
Demanem temps per agafar aire i tornar a la feina i així és.

La segona part seguim amb la bona dinàmica, però potser per falta de gasolina o per petites despistades cometem petits errors en defensa, com de posició o les portes enrere (Aiiiii les portes enrere) i un xic purugues en 1x1 en atac.

Molt satisfet pel partit, segurament el millor que hem jugat fins ara, però amb el convenciment que queden moltes coses a millorar.

A treballar

Tres coses brillants:
  • Espectecular, no em canso de dir-ho, com ens animem tot el partit i pasi el que passi.