Crònica Preinfantil masculí: Bàsquet Vilafant 79 – CB Roses 74

Han jugat: Pol, Ian, Axel, Dídac, Eric, Rubén, Bernat, Manel, Biel, Galdric i Xavier.

Parcials: 20-22, 16-14, 20-18, 23-20.

Molt bon partit del pre-infantil masculí de Vilafant on el joc col·lectiu i sobretot les bones defenses en 1x1 van poder donar la victòria als de casa. Tot i el gran treball defensiu, els locals varen encaixar 74 punts, que no són pocs. Els entrenadors creiem que aquesta xifra podia haver estat més baixa, ja que vàrem cometre algunes errades ximples que ens suposava encaixar bàsquets relativament fàcils. Tot i que en atac va haver-hi moments d'espessor, el joc va ser ràpid i bonic de veure. També volem felicitar alguns atacs estàtics on vàrem tenir paciència en elaborar l'atac i amb bon moviment de pilota vàrem treure avantatges.

Si l'equip treballa, la cosa funciona. Si l'equip es fixa en els detalls que treballem a entrenament, es veuen coses que abans no executàvem. Si estem concentrats en el partit, estem més atens i actius en el joc. Resumint: l'esforç dels 12 ens fa aconseguir els nostres objectius. Felicitats per aquest esforç nois.

Un apunt important, no tot en el bàsquet és fer punts. Hi ha molta feina que no es veu i que té la mateixa importància que fer punts; per exemple els rebots, bones defenses, assistències, ocupar bé l'espai, ajudes defensives, talls per moure la defensa, etc. No ens ofusquem en la bajanada de que si no he fet cap punt vol dir que he fet un mal partit. Hem de ser més intel·ligents en aquest sentit.

Tirs lliures: 16 de 34
Felicitats per la victòria!!!




Comentaris