Crònica Premini: B.Vilafant Mixt 28 - 19 Escolàpies Figueres 11

Segon partit de la temporada on s’aprecien progressos. Han jugat: Paula, Bruna, Javi, Agnès, Laia, Martí, Arnau, Rafa, Alba i Ona.

Parcials: 2-4, 2-2, 5-4, 6-0, 2-0, 7-4, 2-4 i 2-1.

Seguíem tenint els tres objectius, concrets i clars, que mantindrem tota la temporada i seran vitals per millorar. Aquest cop, però, n’hem afegit un quart:
  • Cadascú defensa a un jugador/a rival.
  • Tothom ha de rebre la pilota i formar part del joc al llarg del partit, som un equip.
  • Passar i moure’s, juguem a bàsquet i no som figures estàtiques.
  • Defensem fent-nos grans, aixecant les mans. No ens cal més per ara.
La circulació de pilota ens ha costat una mica més aquest cop, encara ens falta la compenetració essencial de la que parlàvem la setmana passada. Vam afirmar que una de les claus en aquesta categoria era la superioritat física i, aquest cap de setmana, ens ha jugat a favor. Érem físicament superiors. Ho vam saber aprofitar.

Les execucions són bones, falta precisió. Les actituds impecables, falta treball. Quan la concentració apareix, també ho fem nosaltres. Quan desconnectem, no tenim res a fer i és quan no hi ha absolutament cap possibilitat d’avançar.

Felicitar als nens i nenes pel partit, vau jugar molt bé. Es van apreciar detalls preciosos i que ens encoratgen als entrenadors a tenir ganes de potenciar-los i
ensenyar. Descanseu!!! (estàveu fregits).



Comentaris