Crònica Premini: B.Vilafant Taronja 69 – 19 C.B. Vilablareix

Aquest dissabte ens ha visitat el Vilablareix.

Les directrius abans de començar eren clares, defensar fort cadascú al seu, i sortir ràpid al contraatac.

Un cop jugats els primers quarts, hem pogut comprobar que érem superiors a ells, i ha estat el moment de començar a jugar més en equip, amb més circulació de pilota i moviments en atac.

Entenc que a alguns us costa fer el canvi de xip, i que teniu facilitat per encarar a cistella en 1x1, però heu d'entendre que el bàsquet és un esport d'equip, i quan heu deixat de botar, i hem compartit més la pilota, heu fet un bàsquet molt bonic.

Per això us he insistit, "potser cridat massa, ho accepto", perquè entengueu, que jugant a passar i tallar, feu que tots els jugadors participin més del joc d'equip i es motivin, i el dia que us trobeu un equip al davant que defensa tant fort com vosaltres i no pugueu superar en 1x1, us tocarà passar la pilota, i no ho sabreu fer i us frustareu.

Per tant, i com a Manel, però crec que l'Àlvaro pensa igual, heu de compartir més la pilota, ja que teniu el costum de passar-la, només quan ja no podeu fer res amb ella, i no quan un company està sol.

Dit això, felicitar-vos a TOTS, per la vostra actitud a la pista, heu lluitat i defensat molt.

VIGILEU no posar massa mans, recordeu que l'objectiu de la defensa és aconseguir que el meu jugador faci una mala passada, perquè el meu company la pugui tallar, i només si ens l'ensenya, li podem treure de les mans. 


PD: Si teniu alguna queixa l'heu de dir a l'entrenador, mai, però mai, critiqueu un company. Potser algú no la passa perquè no en sap prou i no veu a la resta de companys, per tant, deixeu als entrenadors que facin la seva feina i escolteu per aprendre, segur que disfrutareu molt més.

Felicitats al Vilablareix per la seva actitud, com a equip, i a la seva entrenadora.





Comentaris