Crònica Sènior fem.: Bàsquet Vilafant 56 – 62 FD Cassanenc

Bàsquet Vilafant: Laia (2), Meri, Marta (12), Mar, Gio (8), Claudia, Laia S. (19), Ari (7),Carme, Eva (4), Maria, Mariona (2).
16 Faltes 9/15 tirs lliures

FD Cassanenc: Oduber (8), Boadella (2), Carreras (9), Casadevall, Viana (3), Mona (2), Massegué (18), Hernàndez, Carre (4), Assa (3), Díez (13), Ragassa.
3 triples (Massegue, Assa i Díez)
16 Faltes 5/11 tirs lliures

Segona derrota de la temporada contra un equip molt ben treballat i potser el millor que ens hem trobat fins ara.

Comencem un altre cop malament. Aquesta vegada fins el minut 4 amb 10-4 en contra i un altre cop serem capaces d’arreglar-ho abans de que acabi el període i amb dos triples igualarem el resultat a 12.

El segon serà el nostre pitjor període en atac, només 8 punts, que no seran una desgràcia ja que defensivament serem capaces de deixar-les en 13 punts, el que ens permetrà salvar els mobles (20-25).

El tercer període és el que decidirà el partit. Ens conjurem, a l'igual que la setmana passada, el que ens farà jugar els millors minuts del partit: fortes en defensa i ràpides al contraatac. Poc a poc ens anirem imposant, tres triples en moments claus ens faran aconseguir 5 punts d’avantatge al 27 amb 41-36. Però a diferència de la setmana passada les rotacions no funcionaran i els següents 8 minuts només serem capaces d’anotar 1 punt. Per contra, elles no perden mai el sentit al partit i convertiran aquests 8 minuts en els més productius amb 20 punts.

Ara la diferèencia ja sembla inabastable, però si alguna cosa té aquest grup és caràcter i tot i no estar prou centrades per fer les coses en atac amb el punt de pausa necessari, aquest mateix impetu ens permet recuperar moltes pilotes de les que no serem capaces de treure'n prou suc. Al final, tot i retallar diferències, ens faltaran minuts per arribar i el Cassanenc se l’emportarà merescudament.

PD. A diferència de la setmana passada en què les 12 jugadoeres vam anotar, 5 no van veure cistella i crec que som líders en errors no forçats.