Crònica Sènior fem.: CB Farners 63 – 81 Bàsquet Vilafant

CB Farners: Pages (12), Calduch (5), Elias (6), Jammeh (4), Alsina (6), Castro (7), Domínguez, Muñoz (2), Serrat (10), Majo (2), Gubau (8), Sanglas (2), 3 triples (Serrat, Pages, Castro).
15/31 tirs lliures 20 faltes (eliminada Calduch 35’)

Bàsquet Vilafant: Laia (1), Meri (4), Marta (9), Mar (11), Gio (15), Joana (5), Claudia (2), Laia S.(6), Ari (6), Carme (9), Eva (5), Mariona (7)
7 triples (Gio 3, Mar 2, Marta i Eva)
13/24 tirs lliures 22 faltes (eliminada Crous 40’)

Com estem acostumades, comencem el primer període fredes, ens costa entrar en dinàmica ofensiva i això es veu reflectit al marcador amb un 15-12 que serà la nostra pitjor anotació en 10 minuts amb un 3/8 en tirs lliures.

Al segon període ens veiem obligades a fer pressió tota la pista i, tot i continuar repetint errors com a altres partits, ens servirà per anar a la mitja part amb dos punts d’avantatge gràcies a dues recuperacions de pilota a final de la primera part.

El tercer període potser serà el millor del que portem de temporada, amb un cinc sense cap de les jugadores far d’aquest equip, amb treball defensiu d'algunes jugadores molt per sobre d’altres partits ,ens escaparem amb un parcial de 27-12 que serà ja definitiu. Acabarem el quart amb 46-60, un coixí que cada vegada gestionem millor, sobretot si comparem amb el principi de temporada.

L’últim període el comencem amb un 3+1 que no sumarà el tir lliure, a això seguirà una reacció del Farners fins a posar-se a 8 57-65. Però com he dit cada vegada gestionem millor el control de partit i gràcies a les rotacions i arribar més fresques als últims minuts tornarem a posar terra pel mig i ens emportarem el partit amb un 63-81.