Crònica Sènior masculí: CB Sant Celoni 66 - Bàsquet Vilafant 72

CB Sant Celoni 66 - Colominas (5), Cruells O(17), Losilla (0), Renau (0) i Rigoni (2) - cinc inicial - Sufuentes (12), Bellvehi (0), Pizarbo (5), Guerra (0), Casadevall (11), Planasdemunt (7) i Cruells E (0)
15/21 tirs lliures. 22 faltes. 8 Triples ( 2 Pizarbo i Sufuentes 1 Colominas, Cruells O, Casadevall i Planasdemunt)

Bàsquet Vilafant 72 - Pau C (5), Pau G (3), Martí D (8), Martí P (6) i Arnau (4)- cinc titular- Kiri (5), Pere (3), Sergi (22),  Adrià V. (8), David (2) i Adrià M (3) .
13/24 tirs lliures. 21 faltes. Triples 5, (1 Adrià M, Adrià V, Sergi, Pau C i Martí D).

Parcials: 12-17 / 16-15 / 20-24 / 18-19

Sabíem que  després de la primera victòria a casa ens tocava un desplaçament molt difícil contra un equip de aspiracions similars al nostre. La prioritat era sens dubte seguir sumant bones sensacions en el procés de recuperació, si em permeteu el símil sembla que hem sortit de la UCI i estem a semicrítics.

Repetim un inici de partit prometedor, com la setmana passada, encertant de ple amb la variant defensiva que ens permet posar un 5-15, tornem a deixar un equip en 5 punts en el primer parcial, al marcador i amb bon ritme d'atac. Temps mort i reacció del Sant Celoni per posar el 12-17 al final del primer quart.

Segon quart, Sant Celoni tanca la zona i ens costa molt atacar, ens encaparrem a fer 1x1 sense avantatges clares i xocant una i una altra vegada contra les ajudes, això permet correr al Sant Celoni i ajustar el marcador. 28-32. Aquesta falta de idees i fluidesa en atac ens fa marxar al descans amb les cares llargues, com si anessim perdent, i no ens permet veure que seguim liderant el marcador.

Tercer inici de tercer quart fluix consecutiu, parcial de 9-2 que fa que el Sant Celoni ens agafi avantatge en el marcador. Els veterans agafen les regnes del partit i tres bones accions de l'Adrià, en Sergi i en Pere, més la molt bona defensa que vam fer tot el partit, ens fa recuperar el lideratge del partit i no abandonar-lo la resta del partit. 48-53

Últim quart amb molta emoció i un xic de nervis, intercanvis de bàsquets, fruit d'entendre millor la defensa del Sant Celoni i de no deixar que la pujada d'adrenalina (en positiu) final dels locals els permetés endur-se el partit.

Victòria molt important, per venir d'on venim, per ser contra un rival directe i per ser fora de casa, que ja sabem van cares i valen el seu pes en or.

Lliga molt apretada 4 equips amb 4-1, 2 amb 3-2, 5 amb 2-3 i 3 amb 1-4. És a dir ningú invicte ningú amb cap guanyat. I només acabem de començar