Crònica Sots 21 masculí: CB Sant Narcís 49 - Basquet Vilafant 79

Guillem (16), Arnau P. (2), Ferran (14), Àlex (7), Pau I.(3), Adrià (4), Martí D., Marc, Eloi (20), Arnau C.(13).

Parcials: 22-13 / 9-21 / 10-20 / 8-25
6 Triples: Eloi (3), Àlex (2), Pau I.
Tirs lliures: 17/30

Partit contra un equip jove, amb molta qualitat. Esperàvem un ritme molt alt per la seva part.

I no estàvem gaire equivocats, en el primer quart vam veure del que eren capaços i en els dos últims minuts un parcial de 9-1 ens deixava a sota en el marcador.

A partir d'aquí tot va canviar. Des de la defensa, vam ser nosaltres els que marcàvem el ritme del partit. El rebot defensiu va ser nostre, i vam poder començar a córrer i a anotar amb facilitat. Cal destacar la generositat i implicació defensiva de tot l'equip.

En atac cada vegada juguem millor i seguim creixent com equip.

Com us vaig dir al final, aquest ha sigut el vostre millor partit, fins ara. Els pròxims segur que seran millors.