Crònica Sènior masc.: Bàsquet Vilafant 66 – 61 FD Cassanenc

Bàsquet Vilafant 66 - Kiri (0), Pau C (9), Pere (16), Martí (0) i Sergi (12) - cinc inicial - Adrià V. (14), David (2), Guillem (2), Martí P (2), Arnau (2), Pau G. (1), Adrià M (4) . 17/34 tirs lliures. 21 faltes (eliminats Adrià al 40') . Triples 5, (3 Adrià, 2 Pere).

FD Cassanenc 61 - Artero (5), Ros (23), Gallardo (0), Busquets (0), Jimenez (0) - cinc inicial - Rotllan (3), Nuell (6), Busquets (12), Torrento (2) i Miquel (8) 12/21 tirs lliures. 26 faltes (eliminat Gallardo al 40'). 9 Triples ( 4 Busquets, 3 Ros 1 Nuell i Artero)

Parcials: 12-10 / 20-15 / 13-26 / 21-10

Després del tsunami que va arrasar tot el que havíem construit els darrers anys, tocava reconstruir. Si als altres partits vam intentar-ho infructuosament amb l'atac, aquesta vegada vam tornar a l'origen i ho vam fer des de la defensa, els fruits van ser totalment diferents.

Inici de partit prometedor, si bé l'atac no era tot el fluit que estem acostumats, la defensa va ser de clínic, deixant al Cassà en 5 punts fins al minut 8 i sent aquests punts dues genialitats d'en Ros, de qui no descobriré res. Dues accions finals del Cassà els permeten doblar el resultat per acabar amb un 12-10 el primer quart.

Segon quart que és una continuació del primer amb una mica més de fluidesa nostra. Les bones defenses ens permeten córrer i anotar al contraatac i castiguem molt l'atac del Cassà que pràcticament només pot anotar amb llençament exterior o des de la línia de tir lliure, tanquem amb pany i forrallat la nostra zona i això ens permet agafar avantatge al marcador.

Terrorrífic tercer quart, amb un inici similar al que ens va passar contra Farners, 5 triples seguits d'inici, i on el Cassà torna a ser més el Cassà, agafen perfectament les regnes del partit i són més regulars, capgiren el marcador i lideren el partit.

Moment crític que podia fer-nos enfonsar i recordar setmanes passades, però no és així, últim quart de molt nivell, recuperem l'iniciativa del partit i som més regulars en l'anotació i la defensa. Tot i així no ens desenganxem en el marcador i un 2/6 en tirs lliures i un bàsquet d'en Ros posen el 62-59 i pilota pel Cassà, amb possibilitats d'empatar. L'última acció de joc del partit es sanciona amb una falta no de llançament (dos tirs lliures per bonus) i ara si una sèrie de 4/5 final nostra al tir lliure tanca el marcador final

Una passa cap a tornar a construïr. No hem assolit el cim hem fet les primeres passes, ara a per la muntanya.