Crònica Cadet fem.: Escolàpies Figueres 49 – 50 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant– 50 – Mar C. (6), Mar L. (9), Alena (6), Mireia (7) i Rita (2) – cinc inicial – Daniela (-), Martina (12), Estel (8). Baixes; Estela, Laia i Xènia. 8/29 TL, 4 Triples, 25 Faltes Personals, Eliminada 45’ Alena.

Parcials; 14-6, 9-14, 20-16, 5-12, TE 1-2

Repetim una mala entrada de partit. Sense lluita, les locals se’ns van 12-2 al 7’
només per això i més intensitat en el joc.

Afortunadament quan ens hi posem trobem l’encert i ens permet posar-nos per davant 16-18 al 16’ gràcies a 1 triple, 2 2+1 i 5/6 en TL. L’encert en TL serà un miratge (3/23 la resta del partit) però ja no perdrem la lluita i la concentració en tot el partit. El 3r quart és quan tindrem més problemes per sortir de la pressió per allò de que costa escoltar el que em diuen si no m’ho diuen a mi (llavors, quan ens ho diuen personalment ens sap greu). Hem de saber escoltar en els descansos, en els temps morts i fer cas a les solucions que ens donen.

Per 3 males decisions, marxaran de 9 al 23’ i estarem entre els 7 i 11 de diferència fins a mitjans darrer quart (47-38 al 34’) i allà quan ningú donava un cèntim per nosaltres però tothom segur que estava satisfet amb l’esforç es van ajuntar 2 situacions que capgiren el partit.

Nosaltres anotarem 10 punts en 4’ i elles no faran cap bàsquet més en tot el que queda (11’ sumant la pròrroga). Aquest desencert que s’instal·larà amb les figuerenques no servirà per donar-nos cap mena de calma, i el darrer minut i tota la pròrroga és un veritable joc dels disbarats (0/8 en TL), entrades soles fallades, 1c4, .... fins que a menys d’un minut d’acabar la Mireia anota des de 5m i amb això ens endurem un partit que ens ha de quedar que lluitant podem competir amb tothom però cal l’encert per endur-nos els partits. Cal treballar més i sempre, als entrenaments i als partits.

Felicitats per l’esforç, l’actitud i per la victòria.