Crònica Cadet femení Bàsquet Vilafant 59 - 72 CB Olot

Han jugat: Mar Cortada (10), Mar Lòpez (9), Alena (5), Daniela i Estel (11) – cinc inicial – Rita (2), Núria (7), Martina (10) i Laia (5)

Parcials: 18-19 / 18-16 / 13-21 / 10-16

Inici del partit bastant igualat, on nosaltres portem l’iniciativa. En atac juguem a un molt bon bàsquet, fem circular molt bé la pilota i tenim molta mobilitat, cosa que desconcerta a la defensa rival i ens permet anotar amb facilitat. Un cop començem a agafar avantatge, l’equip contrari veient que no ens pot parar en individual, es coloca en zona 2-1-2, i això cambia el partit.

Malgrat que a l’inici ens costa saber-la atacar, i el rival, degut als nostres despistes defensius ja ens ha igualat, un gran encert en el tir exterior ens torna a donar avantatge.

Però un cop s’acaba aquesta eficàcia en el llençament, ens arribem a situar +14, els nostres errors defensius i la poca concentració defensiva permeten que el rival escurçi distàncies al finalitzar la primera meitat.

Al 3er quart tornem a recuperar sensacions i capgirem el marcador, però als últims minuts ens bloquejem i no anotem cap punt. El nostre desencert en atac i una defensa tova fan que les olotines es tornin a posar per davant, i continuï així fins al final del partit.

Aquesta derrota ens servirà a tots per millorar, tenim feina a fer!




Comentaris